Arkadaşlar resimdeki parcanin ne oldugunu ve ne işe yaradigini bilen arkadaslarimiz varsa benide bilgilendirirlerse sevinirim lehimli kablo nerdeyse koptu kopucak bir tel tutuyor sadece arac hyundai accent era 1.5 crdi vgt select modeli GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o görünen parça mazot filtresi bakın buradaki videoda görünüyor. mazot filtresinde su birikince ya da tıkanınca filtreye giren kablolar yardımıyla size uyarı veriyor. kablo koparsa ne olur tam bilmiyorum ama yaptırsanız iyi olur. mazot filtresi kabı aşınmış görünüyor, acaba bilmeyen birisi mi sökmeye çalıştı da öyle oldu, kabloyu soketinden çıkartamayınca herhalde kabloyu asıldı.
icerisinde mazot filtresi var. olur da mazot biterse yolda kalirsan tekrar mazot aldiginda tepesindeki yuvarlak kismi pompalayip mazotu manuel olarak cekmek icin konmus Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en üstteki kısmı söylüyorsan ördek o mazot filtresi değişince ordan tekrar manuel pompalayıp mazot çekiyorlar filtreye
Teşekkürler msc ve diger arkadaslar msc nin dedigi gibi 3 numarayi sormustum arkadasim en profesyonel ce aciklamayi yapmis saolasin o swichi ben soksem sıkıntı olurmu acaba hava yapmasi gibi lehim kolay elimden gelir GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi eğer lehim konusunda cidden iyiysen elin yatkınsa yani akünün + kutbunu söküp arabanın üstündeyken yapsan daha sağlıklı olur mazot filtresi konusunda pek bilgim yok bu zamana kadar yağ filtremi bile kendim değiştirdiğim oldu ama mazot filtresine giren çıkan kablo hortum vs çok olduğu için bide o mazotun hava yapması olayından dolayı hiç yanaşmadım bilmiyorum hava yapma gibi birşey olup olmadığını da o yüzden fikrimce düzenini bozmadan üstünde yapsan daha iyi olur yada hiç uğraşmayıp elektrikcide 3-5 tl gibi çok düşük fiyata bi lehim attır hem kafan rahat etmiş olur en temizi vakit de almaz 5 dk lık bişi lehim zaten biliyorsun
Ben lehimledim kardesim cok sukur gelir elimizden GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi