hyundai 2005 admire 1. 3 benzin lpg li aracım var.bir hafta önce gaz filtresi değiştirdim.usta gaz ayarınada bakıyım dedi.gaz ayarın bozuk çok kısmışlar çekiş kaybı olur ayarladım dedi.neyse ertesi gün aracı çalıştırdığımda yani aracı park ettikten sonra oniki saat geçince aracı çalıştırdım çalıştı stop etti.tekrar bastım gene çalıştı her ikisindede motor tekliyomuş gibi gaz yemiyomuş gibi ve pat pat şekinde ses çıkıyordu.bende gazı pompalayınca ses düzeldi araç biraz ısınınca araç düzeldin.normal çalışmaya başladı.sonra bir kaç gün geçince gördüm. motor soğukken böyle yapıyor.iki iki buçuk saat çalışmadığı zaman aynı sorunu yaptığını gördüm.Arabayı lpg bağlantısını kestir 1000 km benzinde kullan gel bakalım bu şekilde sorunu buluruz başka hyundailerdede oluyor bu şekil tamir ettim diyende oldu.silindir kapağından su sızdırıyor kuruyunca geçiyor sen silindir kapağına baktır diyende, servise götür diyende.Aracı bilgisayara bağlattım sistem fakir diyor.yani benzin az geliyormuş dediler.benzin ayarınada bakan olmadı.yani anlayan.serviste sorunu bulana kadar araba parası alır.forumda belki cevap yazılmıştır.ben bulamamdım yardım ederseniz sevinirim
Lpg Enjektörlerinden manifolda gaz sızıyor olabilir. Lpgyi depodaki vanadan kapatıp deneyin bakalım sorun olacakmi ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Lpg ayarinizi bozmus ustamsi vatandas. Aku kutu basini sabah sokup 20dk bekleyin, sonraki taktiginizda sorunsuz calisir. Eger sorunlu calisirsa geri besleme valfi bozuktur.