Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tekleme

'Accent Forum - Club' forumunda hakan60 tarafından 20 Eylül 2016 tarihinde açılan konu

1. hakan60

hakan60 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    hakan bütün
    Yaşadığınız Şehir:
    5-AMASYA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    hyundai 2005 admire 1. 3 benzin lpg li aracım var.bir hafta önce gaz filtresi değiştirdim.usta gaz ayarınada bakıyım dedi.gaz ayarın bozuk çok kısmışlar çekiş kaybı olur ayarladım dedi.neyse ertesi gün aracı çalıştırdığımda yani aracı park ettikten sonra oniki saat geçince aracı çalıştırdım çalıştı stop etti.tekrar bastım gene çalıştı her ikisindede motor tekliyomuş gibi gaz yemiyomuş gibi ve pat pat şekinde ses çıkıyordu.bende gazı pompalayınca ses düzeldi araç biraz ısınınca araç düzeldin.normal çalışmaya başladı.sonra bir kaç gün geçince gördüm. motor soğukken böyle yapıyor.iki iki buçuk saat çalışmadığı zaman aynı sorunu yaptığını gördüm.Arabayı lpg bağlantısını kestir 1000 km benzinde kullan gel bakalım bu şekilde sorunu buluruz başka hyundailerdede oluyor bu şekil tamir ettim diyende oldu.silindir kapağından su sızdırıyor kuruyunca geçiyor sen silindir kapağına baktır diyende, servise götür diyende.Aracı bilgisayara bağlattım sistem fakir diyor.yani benzin az geliyormuş dediler.benzin ayarınada bakan olmadı.yani anlayan.serviste sorunu bulana kadar araba parası alır.forumda belki cevap yazılmıştır.ben bulamamdım yardım ederseniz sevinirim

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Lpg Enjektörlerinden manifolda gaz sızıyor olabilir. Lpgyi depodaki vanadan kapatıp deneyin bakalım sorun olacakmi

ASUS_T00J cihazımdan gönderildi

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Lpg ayarinizi bozmus ustamsi vatandas. Aku kutu basini sabah sokup 20dk bekleyin, sonraki taktiginizda sorunsuz calisir. Eger sorunlu calisirsa geri besleme valfi bozuktur.

Bu Sayfayı Paylaş