Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

tekleme

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda Misafir tarafından 28 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

bu akşamüstüalışverişe giidyordum 1km filan gittikten sonra ışıkta durdum kalktım bişi yok daha sonra bi 200m daha gittim ışıkta durdum kalktım yine birşey yok ışığı geçtikten sonra kırtasiyeye girdim kontağı kapatıp arabaya geldim çalıştırdım ayağıomı debriyajdan kaldırırken baktım araba bayağı bir tekliyor yüksek gaz verdim halde 4bin 5bin devir araba anca kaldırdı kendini stop edecek gibi tekliyordu ilkinde stop ettim zaten ondn sonra bu devirlerle kalktım biraz gittim ışıkta durdum kalkınca yine aynı şey oldu alışveriş merkezine girip çıktıktan sonra geldim eve bir şey yok gayet normal geldim neden olabilir bu acaba bilen var mı yaklaşık 7-8ay önce aynı sorun olmuştu yine çok yüksek devirlerle kaldırmıştım bilmiyorum nedendir ne yapılması lazım servise uğrasam mı 2006model 2.ye oldu....

2. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bujiler ve kabloları ile alakalı olabilir. En son ne zaman değişti bilgin var mı ? Benim araba da tekliyordu buji kablolarını değiştirdim düzeldi. birde tabi bu havada 1km gidip gaza falan geçmemişindir diye düşünüyorum.

3. Misafir

Misafir Guest

gaza derken lpg filan yok abi

4. Misafir

Misafir Guest

kardeşim motoru aç bujı kablolarını cıkart temızle yerıne tak..bır ıhtımal de aldığın yakıtta pislik olabilir o yuzden yapmış olabilir..

5. raver

raver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar profil veya imzalarınızda aracınızın marka model yakıt v.s bilgilerinizi yazarsanız daha tanıtıcı ve çözüme daha yardımcı bir durum oluşur..

Düzenleyen : ravers

6. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    2006 model araba Çağlar ne olabilir ki başka .Burak kardeşim doğru tespit yapmış

Bu Sayfayı Paylaş