selam benim sadece şoför mahallinde bulunan paspasım eskidi ama diğerleri gayet yeni şimdi ben paspas alınca niye 5 tanesini birden değiştireyim ki diye düşündüm ama tek paspas bulamıyorum hadi olmadı sadece ön iki adet satsalar yine razıyım illede setini mi almak zorundayım internetten sipariş edebileceğimiz bir yer varmı
Sadece ön paspasları tek olarak satıyorlar. Fakar normal takımı bozup veriyorlar ve arada çok cuzi fark olduğu için takım almak daha makul.
bazı yerlerde bulursun..mesela sen gittin pas paslarını komple değiştirdin..değiştirdiğin yer eskilerini atmaz baska biride gelir o eskilerden saglam olan birini cok cuzi bir miktara satın alır..
halıser biçiminde olan paspasları bilirsiniz eskiden arabam yokken hatırlıyorum bir dükkanda rulo haline getirilmiş halde paspas vardı oradan kesip kesip istediğin kadar veriyordu ama kenarlarını nasıl işliyordu onu bilmiyorum
Sanmıyorum paspası tek bulabılecegını en makbulu yıne takım.tek bulsan bıle arkadasların dedıgı gıbı takımı bozulacak aynı desen zor
arkalar kauçuk kalsın önler eskidi ben önleri halıser biçiminde olanlardan yapmak istemiştim kendimi evimde gibi hissederdim