iyi formlar sizlere bir sorum olacak aracım palio tek nokta enjeksiyonlu sorunum şu sarı renkteki su hortumu karbüratöre giriyor kırmızıdanda çıkıp su haznesine gitmesi lazım sanıyorum sarı yerden suyun havasını alıyorum ancak sıcak su sarı işaretli yere kadar geliyor ancak daha ileri gitmiyor yani hortumun yarısı sıcak tam karbüratöre giren yarısıda soğuk kırmızı yerden hortumu söktüm kuvvetli üflüyorum tıkalı ne su geliyor ne gidiyor? anlamadım gittim bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkür ederim
karbülatöre giren jikleyi geziyor sarı olan yerden tapayı açın hazneye suyu koyun oraya su gelene kadar kapatmayın tapayı birde yanlış hatırlamıyosam radyatörün sağ üstünde bi tapa varsa su koyarken onuda açın bekleyin su gelene kadar kapatmayın
Dediğiniz gibi yaptım sarı işaretlediğim tapaya kadar sıcak su var ancak tapadan sonra karbüratöre giren hortum soğuk o boruyu soktum kırmızıyla işaretlediğim hortumuda soktum ufluyorum 1 damla bile su çıkmıyor yani karbüratörün işaretlediğim iki hortumuda giriş ve çıkış hortumlarını soktum bir tarafından kuvvetli ufluyorum en ufak bir hava dolaşımı yok bu nedenle suda geçmiyor, dolaysıyla sıcak su girişi olmuyor acaba belli bir ısıdan sonramı karbüratör kendini suya açıyor acaba
eski aracım 1.4 siena el idi. başbelası bir motoru vardı. bu sorunu bilemeyeceğim ama geri kalan konularda yardımcı olabilirim düşüncesindeyim.