en son kasa elantramıza lpg sistemi bağlatmak için bi iki firmaya gittik gitmez olayadk birisi brc seq 32 dedi birisi lavato obd birisi prins tekno bide atiker gold dediler herkes bi modeli övdü diğerlerini kötüledi bende bir deneyene sorayım kullanan bilir dedm sizden yardım istiiyorum problem yasamadan bağlatacağm bi sistem öneriniz varmı birde ankarada işciliğine güvendiğiniz biyer
Ankara da olsam lovato obd taktiridim damla otogaz da. Adamlar distributor, hic basinizi agritmazlar. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütün yorumları ve diğer arkadasların yazılarını hepsini okudum lavato obd 2 de karar kıldım hafta içi bu işi hallediyorum herkese teşekkürler
Yeni i20 için obd destekli kitlerde subap eritme durumu olmuyor mu? Uzun vadede (70-80 bin km) lpg sistemi ne gibi olumsuzluklar ortaya çıkarır?
HYundai felan değil avrupalı asyalı benzinli motorlara sahip tüm araçlarda sibop yakma olayı cok normal 80 bin km de gaz la calısan bir benzinli mutlaka sibop yakacaktır kapak açılıp çelik sibop takıldıkdan sonra birdaha hiç bişey olmaz
Allah allah 420 binde sattigim aracima 110 binde lpg takilmis 310 bin km lpg de kullanilmis Ne subap yakmis ne celik subap takilmis Ne de yag yakmis arac Demekki cok normal degil ki bu tarz boyle bircok arac var Lutfen afaki konusmayalim GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oto ömür oto erdal gibi asya araçlarının tedarikcişiğni yapan ankaralı bu firmalara bnm cümlelerimi doğruluya bilirsiniz sizin aracınıza sizden önce sibop işlemi uygulanms olabilir bu problem opel ford gibi avrupalı firmalardada mevcut şuan parcacılarda 2016 model aracın orjinal sibobu yok ! Çelik sibop satılır
Şu an benzinde problem yasayanları duymadım ben lpg takıldıkdan sonra sibop sorunu yaşayanlarla cok karşılastımmkendim sanayiciyim yedek parcayım ankara. İvedikte