Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tecrübeli abilerim - kardeşlerim bana yardımcı olun

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda Ankaratr tarafından 9 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Ankaratr

Ankaratr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    barış can dağdelen
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    hayırlı akşamlar ben barış , aranıza yeni katıldım . forumu yaklaşık 2 haftadır dışarıdan takip ediyorum . ancak benimde bir sorunum var . öncellikle bana yardımcı olacak herkese teşekkürler bundan 2 ay önce . accent 1.3 lx 98 model aracı yazları çalışarak baya uzun sürede aldım üniversite öğrencisiyim . araçtan her açıdan memnunum ve şahsıma ait ilk arabam daha önce evdeki arabayı kullanıyordum . aracı ilk aldığım da lpg yi 2.10 dan alıyordum ve ortalama 20 kuruş yakıyordu. Ancak geçen akşam yolda kalmamla beraber aracın 35 kuruşun üstünde yaktığını farkettim . ve bunu 20 liralık lpg alarak tekrar test ettim ve sonuç korkutucu oldu 58 km gidebildi araç . benim eksoz sesim yaklaşık 3 haftadır sesi değişti ve sanki patlak bir borudan gelen bir ses gibi ince ince pır pır bir tiz ses geliyor . yazıyla anlatmak için oldukça güç daha ince pır cır sesi hayal edin aşırı yüksek olmasa da rahatsız edici acaba egzosun patlamış olma ihtimali yakıt sarfiyatını arttırmış olabilir mi ? Forumda yaptığım araştırma karbüratör temizliği ile ilgili olabileceğinide düşündüm ancak çalışmama gibi bir sorun yok accentin kronik jikle sorunu bende de var 6-7dakika sonra ancak normale geliyor sıcak havalarda 5 dakikw filan öncelikli olarak eksoza mı karbüratöre mi baktırmalıyım ve ayrıca egzos yaklaşık 12 kuruşluk çok yakmasına sebep olur mu ? teşekkür ederim . imla hataları için kusura bakmayın . telefondan yazdım

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    merhaba, konu başlığı içerik ile alakalı olmadığı için konu kilitlenmiştir. lütfen önce forum kurallarını okuyun. tekrar uygun başlıkla konu açabilirsiniz.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş