arkadaşlar merhaba. 2007 model TCI motor Starex var bende, araçta motor sıcakken çalışmama sorunu var. Motor soğukken tek marşta alıyor ancak 10-15 dakika yol yaptıktan sonra (yani motor ısındıktan sonra) stop edilip tekrar çalıştırıldığında motor çalışmıyor. Sonra bekliyorum ki motor soğusun, anca öyle çalışıyor. Ayrıca ara ara siyah duman atma (özellikle marş anında ve araç doluyken yokuş çıkma esnasında) da gözle görülür düzeyde. Yaklaşık 7 gündür bu sorun var, ilk gün bir bilene sorduğumda tansiyon aleti gibi elimle pompaladıktan sonra araç çalışıyordu, şimdi 5 dakika boyunca pompalasam bile çalışmıyor. Su falan da döküyorum yarım saat gölgede beklemezse bana mısın demiyor. Bi ustaya gösterdim, elemanlar bitmiş, istersen kaplama yaparım 450 TL tutar, istersen komple değiştiririm 750 TL tutar dedi. Sizce teşhis doğru mu? Teşhis doğruysa fiyat uygun mu? İstanbul anadolu yakası Bostancı veya Kartal Sanayi'de yönlendirebileceğiniz bir yer var mı? Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler
iyi de burayı yeni keşfettim ne yazık ki. Ne fark ediyor? Önce buraya yazınca yardımcı olacaktınız fakat şimdi ilgilenmeyecek misiniz?
o değil de... Burada konu açtık ne oldu? Cevabı geçtim, alıntı yaptığım insanlar bile cevap vermiyor. Sonra "keşke ilk burada açsaydınız konuyu". Sebep?