Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tavsiyelerinizi Almak Istiyorum .

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda uğurr tarafından 15 Haziran 2016 tarihinde açılan konu

1. uğurr

uğurr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    62
    Ad Soyad:
    uğur pelin
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Sayın kardeşlerim,abilerim değerli yöneticiler;
    Yumurtayı satıp 1.5 crdi admire alayım diyorum 88000 de orjinalmiş beyaz renk ikinci el dizel ya biraz kaygılarım var sizden bilgi tavsiye almak isterim bu arada araca 21000 tl diyorlar pazarlık var

Duygu ve VVadam bunu beğendi.
  2. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Abi öncelikle şimdiden ne karar verirsen hakkında hayırlısı olsun.Senin araba kaç binde ? Arabandan memnun musun ? Yakın zamanda her hangi bir masrafı - bakımı var mı atıyorum LPG liyse LPG takının değişmesi vs gerekiyor mu? Aracın kilometresi çok yüksek değilse arabandan memnunsan ve sana masraf çıkartmıyorsa bence bilinmeyen sulara girip 2.el bir araç almaya gerek yok malum piyasa çakal kaynıyor ama diyorsan ki kilometre çok yükseldi araba değer kaybedecek hem model yenilemek istiyorum o zaman gidersin bakarsın içine siniyorsa alırsın.

Bence burada esas soru şuan için Admireyi alıp almamak değil de Yumurtayı satıp satmamak.

uğurr ve VVadam bunu beğendi.
  3. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    Benzer bi soru sormuştum hocam ben era için sormuştum.. bir kaç kişi forumdan en fulu olmadıktan sonra geçtiğine değmez demişti.Ki mantıklı geldi.Ben de aynı şeyi düşünüyorum.Elbette ki artımız çok olcak.
    En başından 1.3 lx ise yumurtan benim gibi
    -Hidrolik Direksiyon
    -Klima
    -4 Cam otomatiği
    -Abs
    -Airbag
    -Daha yüksek model
    Gibi avantajları var.Ancak araç çok temiz değilse ? Eskiyi aratırsa ? Düşüncesi butun her şeyi sıfırlatıyor özellikle de eskiyi aratırsa ?
    Şahsen ben biraz para bulunca sportage alacağım.Suv a geçtim demek için :)
    Çünkü bundan önce 2005 fiesta 1.4 tdci confort var idi.Kaza sebebiyle yumurtaya düştüm.Ama duştum denemez.O araçtan kesinlikle daha iyi yol tutuyor.Daha sessiz.Daha ekonomik daha konforlu.Bunlar birçok kişiye saçma gelecek ama kimle bindiysem onayladı.Fiestada deli gibi ses geliyordu araca.Kmde ş.içi 30,ş.arası 25 yakıyordu.Yumurtam 20/14 kuruş yakıyor.Ondan sonra aşırı sessiz.Yola alçak olmasından ötürü sanırım daha çok yapışıyor vs.

Şuanda da aracıma yüksek fiyatlar geliyor bazen , çok uygun araçlar da buluyorum yumurtamı satıp 2 bin vererek 99 vectra cd gibi.. Sağ olduktan sonra çok şans geliyor ayağına insanın da işte satamıyorum ben mesala.
    Tercih sizin.Allah hepimizi eskiyi aratma düşüncesinden korusun.Berbat bişey.

Son düzenleme: 15 Haziran 2016
    MSI ve uğurr bunu beğendi.
  4. uğurr

uğurr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    62
    Ad Soyad:
    uğur pelin
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Arabadan memnunum yumurtam canavar 178 binde ikinci sahibiyim bi eksiisi kliması yok hiç yolda bırakmadı beni maşallah iyi düşüncülerin için teşekkürler işte macera demişsin çok haklısın sıfır araba almayacağım sonuçta model yükseltmek bizimkisi işte bide dizel olması cazip geldi benim şimdiki aracım benzinli inan hiç yakıt konusunda beni üzmedi cidden çok az yakıyor
    Hayırlı ramazanlar

VVadam bunu beğendi.
  5. uğurr

uğurr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    62
    Ad Soyad:
    uğur pelin
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Eyvallah kardeşim sende çok haklısın düşüncelerinde bende bu olmazsa fiesta alayım diyordum direk eledim sen böyle deyince

VVadam bunu beğendi.
  6. uğurr

uğurr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    62
    Ad Soyad:
    uğur pelin
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Bayram üstü arabasız kalmayalımm diye yumurtayı sonra satmayı düşünüyorum bakalım nasip

VVadam bunu beğendi.
  7. mehmet1369

mehmet1369 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    mehmet köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    benim yumurta kasa da 174 bin de klimasız değiştirsem mi diorum..ama araç motoru gerçekten çok az yakıyor...gürültüsü az..sürüş konforu güzel...ama ufak tefek masrafları oluyor..daha kaç sene kullanılır bilmiyorum...6 ay oldu alalı..muayenesi yeni..

VVadam bunu beğendi.
  8. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    Eyvallah hocam , şimdi fiesta fanı bi arkadaş görse kızar :) Ama şunu söyleyeyim tabi ki Allah yapımı bizlerde bile sorun oluşabiliyor.Çok şukur halimize araçlar da bir değil ve mukemmeli yok.Ancak fiestanın da tek avantajı sağlam ford olunca herhalde :) kaç taklaya rağmen sağlamdı maşallah.Aynı duruma yumurtada gelsem büyük ihtimalle durum kotu olurdu.Varsa tek artısı budur :)
    Hocam hep aynı durumdayız :) Değişiklik yapmak istesek dahi seviyoruz :) O yüzden kendime de sizlere de tavsiyem gerçekten hak edecek bir araç bulup değiştirmek.Başka türlü yumurtamız hep aklımıza gelir.Gonlumuze göre olur İnşallah.

Bu Sayfayı Paylaş