Arkadaşlar araçta bulunsun diye internetten manuel bir lastik şişirme pompası aldım ama ürün arızalı çıktığı için iade ettim.Pek beğendiğim bir ürün çıkmadı.Lastik şişirme işlemi uzun ve yorucu geldi.Çakmaktan çalışan,tavsiye edebileceğiniz sizin kullandığınız hava kompresörü var mı?
piyasada olanlardan alın kullanışlı ürünlerdir.bende var ama marka yazmıyor çin malı galiba ama işe yarıyor.özellikle yazın çocukların deniz simidi deniz yatağını hemen şişiriyor.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=262977&productid=otmbtmic9501 ürününü almıştım ama ürün arızalı elime geçti.Bununla hava basmak bayağı zahmetli.Akü ile çalışan bir tane almayı düşünüyorum.
Hepsi buradadan sonax marka olanı almıştım. Bir kac kez işime lazım oldu gayet iyi şişiriyor ama biraz yavas arabanın lastıgını 5 dakıkada sısırdı. botu 20 dakıkada ama fıyatı makul alınabılır ben memnunum.
Arkadaşlar başka konu açmadan bir şey sorayım:Getzin şoför koltuğunda aracı sürerken sürekli kayıyorumÖnerebileceğiniz bir çözüm var mı?Metro marketten bir kılıf alıp denedim ama olmadı.
lastik havasını kontrol ve gerektiğinde şişirecek bitanede ben arıyorum tavsiye edeceğiniz 60 70tl civarı doğru ölçen mihelin var 12204 ayak pompalı kullanan varmı?
Bim den satılan modelden bir tane aldım zamanında bir kere lazım oldu ama harbi iş yapıyor çok para vermeye gerek yok. İş yapar mı? Diyen soran arkadaşlar olur ise sonuna kadar iş yapar hiç merak etmeyin arkadaşlar.
Ben 70 tl kusur e almisdim yaklasik 5 6 ay önce denedim çalışıyor ama hiç lazim olmadı insallah da olmaz