Bu ufak kapı darbeleri bişeylerin çarpması deli ediyo beni. 2 seferdir köpekler garajda kafalarını çarpıyolar alarm ötüp duruyo deli ediyolar beni.Çok geçmiş olsun yakında kapı ların oldugu bölgelre süngerli komle kılıf yaptıracam sünger darbeleri alsın diye Düzenleyen : Koruycu
aynı olay benim başımada geldi 6 aylık erama üstüne titredigim erama motor çarptı arka sağ çamurluğa motorun sandıgı ile dönerken çarptı dövücektim nerdeyse motorcuyu. resimdeki ile aynı göçük belki daha fazla.
Geçmiş olsun, range roverın kapısında mı kabahat yoksa o kapıyı o kdar sert carptıran insanda mı bilemedim.. Neyse, baska buyuk dertlerin sadakası olsun..
İnsanlar çok yakın parkediyor ve sonuç bu.ben çoğu zaman yan park ediyorum bu sebepten.benim başımada benzeri olaylar geldi.benim çözümü şu oldu: Yakın park edenlerin çoğunun kapıyı vurduğu noktalara kapı bademlerini şekildeki gibi sıraladım.faydasını görüyorum.kapı çıtam yüzülene kadar bademler eziliyor. insanlar ise süs zannediyor. tavsiye ederim. jipin kapısını açanda galiba savaştan kaçıyordu. Düzenleyen : YeniAccentEra10
Araçla arasında baya fark var ama insan dikkatsiz olunca kazalar kaçınılmaz oluyor, bununla geçmiş olsun, Allah daha büyük kazalar göstermesin.
bende de var takma, olan oluyor..bizim gibi zar zor araba sahibi olanlar üzerine titredikçe oluyor bunlar.. kapı da çizik arka çamurlukta hafif eğilmeye bağlı boya atması 2 cm2, tavanda minik bir göçük.. istesem auto king de hepsini kaskodan ücretsiz yaptırırm ama..ellemiyorum şimdilik..300-400 tl lik masrafı var..3 adet 10x20 cm lik lokal boya ister.. Düzenleyen : mdx78
karsı taraf % 100 kusurlu oldugundan rapor tutturup karsı tarafın trafık sıgortasından yaptırdım anlatmadan gecemeyecegım aracımı aldıgım hundaı maslak servısıne goturdum 1 gun kaldı expert gordu gel al 1 hafta sora tamır ıcın ıstıcez dedıler almaya gıttıgımde gordugum manzara karsısında sok oldum bu sefer sag on kapı alt tarafında 20 cm derın cızık vardı hasar bolumunden sevgul hanıma soyledım orayıda yaparız gıbı sacma bı cevap verdı bende sınırlendım dedım orayı yap burayı yap sıfır araba ne hale geldı duzgun yere koyup bıraz ılgılenseydınız boyle olmazdı dıye tartıstım neyse ınsallah sızın basınıza bole seyler gelmez bırdaha oraya gıtmem esenler e yakın hundaı bayı bılen varmı
ARABANIZDAKİ HERŞEYİN İLK GÜNKÜ GİBİ SAĞLAM VE DÜZGÜN DURACAK DİYE BİR KAİDE YOK ARKADAŞLAR. KOMİK OLMAYINIZ. ALLAH DAHA BÜYÜK BELA MUSİBET VERMESİN ...
rasitb6 forum kurallarını okuyunuz.Büyük harf kullanmayınız<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">