Bu bankadan bankaya değişmezmi... Mesela Konyada 2.el satış yapan büyük galericiler bile 20.000 TL için faizsiz 24 ay taksit sunuyor...
Ben Era'yı alırken %90 nına kredi çıkmıştı. Normalde %80 nine çıkıyor ama arkadaşında dediği gibi bu bankadan bankaya, markadan markaya değişiklik gösterebiliyor. 2. el için ise şunu söyleyebilirim türlü yollarla kredi işini cazip hale getirmeye çalışıyorlar. Sıfır araba için 34000 e sıfır faiz veren firmalar var ki 2. el içinde bişeyler düşünmüş olabilirler. Deniz arkadaşımız ne güzel sçylemiş "kim kimi koparirsa"...
Ben Konya'da BÜYÜKSOYLU diye büyük bir oto galeri var orada görmüştüm, afiş asmışlar... Adliye' yolunda sanırım o.... Hayret etmiştim... Talha bey siz baktınız mı cazip 2.El araç var mı ?
Sibel hanım, Bu karaman çevre yolu denilen mevkii'de... Bende afişi görünce şok oldum hemen PC'den baktım ama azck fiyatları şişirmişler gibi.. Mesela Hyundai Elentra full var 27500 TL yazmışlar konyada aynı araç sahibinde 25000 gibi
Hocam bir meslek grubunu tümden kötülemek hoş olmaz , ama galerici deyince az durmak düşünmek lazım , ben burada ( Mersin - Silifke ) geceleri kaporta atölyelerinde araç boyandığını bilirim , onlar kazanmadan tabiki satmaz , ama birde işin içinde vadeli satış varsa , borç bitene kadar deviri de vermez diye düşünüyorum.
Peki mesela devir vermediği taktirde sanırım araç ruhsatına SATILAMAZ ibaresi mi koydurcak.. ? Aynı ev tapularına yapılan gibi. Olsun bunun bir sıkıntısı olurmu bana... ? Mesela bu firmada bana uygun Accent Dizel var 2005 model dizel ve beyaz... hani sınıfında sanırım en donanımlısı fiyat olarak 16500 TL yazmışlar...
2005 modeller 3 silindirli biraz sesli çalışır birazda fazla yakar. Sibel hanım bence siz otomatik temiz bir getz bakın derim.
Sibel hanım bende takip ediyorum, Büyüksoyluyu ama araçların fiyatı yüksek... İnanın adamlar beyaz şahine 11.750 fiyat söylediler... yuh dedim... Dediğiniz araç sanırım admire beyaz ki km si bana çok geldi (220000km)...
Ben inanın ses yada km'sine bakmadım. Dizel, beyaz ve Hyundai olması cezbetmişti beni... Hatta Fiat Punto vardı, orda tavsiye ettiler ama araç içime sinmedi...