Merhaba Arkadaşlar, Getz 1.5 dizel aracımla dün taş üzerinden geçtim farketmeden. Kontrol ettiğimde mazot deposunun önünden kaçırdığını, deponun ve egzozun ezildiğini gördüm. Bağlayarak arabayı evin önüne getirdik, mazot deposunu kontrol ediyorum kaçak yok artık, delinmemiş olabilir mi. Ayrıca araç simsiyah duman atıyor ve tekliyor, arada bayılıyor. Neden kaynaklı olabilir, bayram dolayısıyla servis kapalı, bugünlük beklemedeyim
Depoyu yukarıya doğru hareket ettirdiyse borular ezilmiş olabilir. Arka koltukları sökün, depo müdahale kapağını açınca manzarayı görürsünüz zaten.
bende 3 hafta önce büyük bi taşın üzerinden langır lungur geçtim.. depom delindi.. bitene kadar benzinde kullandım sonra lpg ye geçtim.. depo boşalınca da sunfix çelik macun ile kaynak yaptık.. şimdilik bi sorun yok.. resimleri de atıcam yakın zamanda.. sizdeki tekleme şamandıra hasar gördüyse yapabilir
İki ihtimal var gibi görünüyor Muhtemelen yakıt pompası arızası Veya egzost ezilmesinden dolayi motor çikısında yeterli alçak basınç oluşmuyor bu nedenle yanma çevriminde bozulmalar yaşanîyor siyah duman bunun habercisi Öncelikle egzosta baktırın derim ben
konu sahibi arkadaş sanırm sorununu çözmüştür ama fikir alıp gitmeyi tercih etmiş . profil bilgilerinizi lütfen güncelleyelim.