selamlar hyundai admire 1.6 aracımda daha önce tartarini marka lpg kiti vardı ve sürekli sıkıntı yaratıyodu bulunduğum şehirde ve komşu illerde tartarini servisi bayisi ve anlayan usta olmadığı için değiştirmeye karar verdim ve değiştirdim atiker taktırdım performans gayet güzel lpg arzalı iken benzinde kullanıyodum ve atiker takılınca çekişte herhangi bi değişim olmadı Mersin Gaziantep arası otoban yolunu bilen arkadaşlar bilir düz yoldur sıfır rakımdan 800 rakıma çıkıyosunuz ama çokta hissedilmiyo malum sıcaklar mersin adana osmaniye nemden dolayı çekilmez oluyo klima 2. kademede açık yolculuk yaptık sakin kullandım 3000 devri nerdeyse hiç geçmedim 90-110 km arası hız yaptım aracımın tüm bakımları yapılı lastikler sıfır vs.... mersinden çıkarken 40 litrelikboş depomu 32 litreye fulledim( lpg litresi 1.86 petrol ofisi )buradaki evim ile Gaziantep'teki evim arası 305 km evime yaklaştığımda depoyu yine fulleyip ne yaktığımıza baklım dedim22litre lpg aldı yani41 tl. yaktı km ye135 krşyaktı şehir dışı için nasıl arkadaşlar bence gayet iyi ama sizlerin fikride önmli tekrar bi ayara ve prorama flan gitmeye gerek var mı
işte sorundaşım bende tartarini kullanıyorum ve usta ve servis sıkıntım var bende değiştirmeyi düşünüyordum
Bende LPG yok ancak, Tartarini, LPG sistemlerinde FERRARI yerine gitiğini biliyorum. Servisinin olmaması büyük şansızlık
13 krş çok güzel rakam hemde klimalı.Benim 150 cc motorum ş.arası 8 krş yakıyor.Tekrar söylüyorum bence mükemmel rakam..
adanadaki bayi numarası cvp vermiyo mersinde yok proram atıldı filitre ısı senserü falan filan değişti baktım masraf büyüyo yeni lpg taktırdım en azından parça ve ustası bol ve 2 yıl garantili tartariniye 2 defa masraf yapınca atiker bedavaya gelio nerdeyse enjektörler ve bir iki şey deişecek dedi 2 farklı usta 300 tl masraf çıkardılar arzan fazla masraflı ise değiştirmeni tavsiye ederim
tartarini kiti bende lpg tankı enjektör beyin flan hepsi duruyo bakıcez artık serdar bey tartarini arza vermeden önce güzeldi yalan yok ama sorun verince gözden düşüyo 1 defa yaptırdım yeniden arza verince pahalıya mal oluyodu zaten gözden düşünce bitiyo maliyet 40 lt silindir tank taktırdım özellikle simit istemedim sıkı bi pazarlıkla 875 tl verdim Düzenleyen : faruk1907