Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tartarini çok sıkıntı verdi lpg komple değiştirece

'LPG Sistemleri' forumunda faruk1907 tarafından 15 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. faruk1907

faruk1907 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    selamlar 2006 hyundai 1.6 accentadmirearacımda tartarini marka lpg kiti var ama birtürlü düzen tutmadığı için ve bulunduğum şehirde yetkili servis ve bayisi olmadığından değiştirecem yaklaşık 15-20 gündür benzinde biniyorum 3-5 tane lpg ustasına gittim her biri farklı şeyler söledi farklı işlemler yaptı ama sıkıntı hala geçmedi içerisinde 20 litre lpg olmasına rağmen otomatik benzine geçiyor tekrar lpg ye aldığımda aracım silkeleyerek ve çekişten düşüyo 8-10 km sonra tekrar benzine geçiyor yetkili servisi ve bayisi komşu olan 2 büyük şehirde bile yok bende kompledeğiştirmeye karar verdim

her türlü yorumunuz için tşekkürler

2. safir46

safir46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben milano marka lpg kullanıyorum 3 senedir sıkıntı yaşamadım performansta gayet iyi tavsiye ederim

3. batuhan3000

batuhan3000 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    brc nin yetkili servisi mersinde var. onu öneririm

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Regülatör basıncı çok düşmüş olabilir.Filtreler buna en büyük etken, tabii mekanik olarakta ayarın düştüğü oluyor.Daha öncede belirtmiştim sanırım, bilgisayara bağlanmadan ne olduğunu bilemezsiniz.

5. faruk1907

faruk1907 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    serdar bey o ayarları ben yapamam proramı isteyecektim sizden lpg ci ile konuştum yardımcı olmucanı belirtti zaten o muhabbet beni delirtti bu gün sanayide dört döndüm pazartesi ak koyun kara koyun ortaya çıkacak

6. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    bu durumda yapabileceğiniz tek şey başka şehirde de olsa elinde yazılım ve kablo bulunan bir usta bulmak. Bu arada OMVL, Landi Renzo Omegas, Emmegas,lovato, zavoliv.s. gibi AEB firmasının yazılımı kullanan kitlerin ustaları tartarininde dilinden anlar. Yazılım aynı, bağlantı kablosu farklı.
    Düzenleyen : MSC

7. faruk1907

faruk1907 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    valla serdar bey en yakın adana internetten araştırdım firmanın numarasını buldum dükkan kapanmış antayadaki bayiliği bırakmış gelirsen yardımcı olurum diyor 400 km git gel 200-300 tl masraf 450 km konyadaki tel cvp vermiyo osmaniyedeki bayiliği bırakmış elaman telde konuştuk uğraşmıyorum lpg ile dedi heralde ben sizden cd ve kabloyu alıp iyi bi usta bulacam yada lpg değişecem

8. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    siz dediğim markaların bayilerini bulun ve konuşun, "kablosunu ve programını getirsem ayar yaparmısın" diye sorun.

9. faruk1907

faruk1907 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ilginize teşekkürler serdar bey

olaki değiştirmeye karar verirsek yeni lpg kiti fiyatları ne alemde acaba atiker 900 tl tomesetto 900 tl bunlar bildiğim fiyatlar birde benim çıkardığım tartarini çıkma olarak para edermi acaba ??

10. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Tartarini güzel bir kittir, bence değiştirmeyin. Atiker 990 TL, domates bibere hiç bulaşmayın derim. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

11. faruk1907

faruk1907 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    forumda ankette atiker açık ara önde tercihimde atiker olur inşallah dediğiniz markaların ustaları yaparla 3-5 e bakmadan haalederim inşllh

lavato nasıl sizce atikermi lavatomu dersek ??fiyatı 1200 civarı

12. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Lavato kullandığınız kitten daha iyi bir kit değil bence. Eğer yaygın servis ve arkasında sağlam firma arıyorsanız ya atiker ya da brc taktırmanızı tavsiye ederim.

13. ozencler

ozencler Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

14. faruk1907

faruk1907 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    teşekkürler

15. faruk1907

faruk1907 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    selamlar pazartesi gününihayetinde mersin de iyi bi usta buldum ( sistem oto gaz CAN ustahiç para almadı saolsun normalde yazılım yükleme ve bilgisayardan arza tespit falan filan 20-30 tl ücret alıyorlarmış ??)ve tartarini proramı da var serdar beyin sölediği gibi kalibrasyon ve regulatör ayarlarını kontrol etti ve standart hale getirdi aracımı denemek için çevre yoluna çıktım ve 15 km gidince tekrar içinde lpg olmasına rağmen tekrar benzine geçiyo usta aldı laptopu beraber çıktık yola 10-15 km gidince ısı ayarının düştüğünü ve ısı sensörünün kontrol edeceğini söledi ve ettik ısı normale döndü pazartesi günü herşey normal salı günü aracımı işim gereği kullanamadım bu gün yine eskisi gibi lpg den benzine geçiyo tel açtım su yollarını aç mak lazım dedi bilmiyom artık naapacam çok sıkıldım bu tartariniden

16. FuatGenc

FuatGenc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifiimiş walla burda fikir almaya para istiyolar her nedense fikirleri de 5 para etmiyo https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

17. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun.Gerçekten can sıkıcı bir durum.

18. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  19. faruk1907

faruk1907 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sedar bey yeni geldim sanayiden beyin arzası çıktı yeni beyin takmamız ve yeni enjektör takacakmışız 3-4 yere gittim ve fiyat aldım mantıklı olan yeni lpg kiti taktırmak
    bu arada nedense mersindeki en ünlü lpg montajı yapan ustalar ve benim gittiğim sistem otogaz gülcem otogaz akdeniz otogaz atiker kiti önermiyolar ve aynı fiyatta olan PLATİNCA marka kiti öneriyolar aklım karıştı forumda ankette atiker en çok takılan offf offfff

platinca kullanan varmı aranızda arkadaşlar

20. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bir esnaf neden kendi takmadığı malı önersinki?Bide öle düşünün.Ben ilk defa duydum oda neymiş:)

Bu Sayfayı Paylaş