karda çıkıp çıkmamayla araç kalitesimi ölçülüyor ? araç etkenleri önemli bir sürü videolar var misal Q7-X6 karda tıkanıyor yanından tofaş vızır vızır çıkıp gidiyor,o zaman audi-bmw araba değil
Ben x6 nin pati cekip gidemedini land in yanindan gulerek gectigini gordum ben bunu lafin gelisi soyledim ama vw cok kotu yakitlari fazla dizelleri cok sesli ici guzel degil HTC One cihazımdan gönderildi
Guzel paylasim tesekkurler. En kotusu tabiki 1 numara araba resmen katlanmis HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aslinda sahin doganin vardir çarpisma testleri ama isim farkli olabilir. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bence de en kötüsü Ford F150,hiç beklemezdim bildiğin dandik bir arabaymış ben bir şey zannediyordum.
Gecen sene yada ondan onceki sene rus bi uretici sifir olarak bizim dogan sahin gibi araclari daha uretiyordu. Adi degisik tabi. Bulursam yazarim Tapatalk Sağolsun
Lastik faktörü var ve pilotaj kavramı var bu en önemlisi.. VW ye kötü diyorsun ama adamlar 3-5 ay araba beklemeye razı olup araba alıyor, dizel motorlarıda sessiz eski nesil Dizel motorları biraz sesli oda 2-3 modelde sesli vw nin hangi modelini kullandın? Resimdeki accord doğru görmüşsün Sony Xperia Z1 Cihazımdan Tapatalk İle Gönderildi
Jetta cady passat iceri cok ses gelmiyor ama disaridan cok duyuluyor benim araba daha sessiz benzinli gibi calisiyor vw nin benzinli motorlarida genelde yakitlari hep yuksek sevemedim hic nedense vw yi belki almanlarin diger mallarindan dolayi HTC One cihazımdan gönderildi
benim vw ye ön yargılarım vardı forumlarda okuduklarım kadarıyla ama yazılanlarla gerçekler örtüşmedi
Bilmiyorum ama reklamda bile sacma seyler gordum 100 bine gelen arabayi saglam diye ovduler 100 bin normal vw nin 1.9 araclari arkadaslarimda var cok sesli icine abartilcak derecede guzel degil 0 golf e 85 bin verip almam yani nedense sevemiyorum jetta guzel ama bizim ulkemizde cok abartiliyor mesela HTC One cihazımdan gönderildi