burak hakan vectra, mondeo gibi araçlardan askerlik sebebiyle inerek accent era'yı satın aldım, umarım severim. 126.000'de araç. bel altı boyalı; 20.000'e satın aldım. bilmiyorum pahalı mı ucuz mu
Hoşgeldiniz hayırlı olsun aracınız araca ön yargılarla yaklasmazsanız seversiniz hatta ayrılamazsınız
İnşaallah aracım yanıltmaz beni. kullanıcısı çok fazla ve kullanan, kullanmayan her kesim hep olumlu yorum yapmış araç için. birazda bu cesaretlendi. fiyatına göre modelini, performansını ve iç dizaynını sevdim aslında. beklemediğim bir gücü var. dizel olması sebebiyle de olabilir.
Eralar zaten performanslı aractır kullanıcılarından bunu sık duyarsınız iyi kacar arac size de memnun kalırsınız inş. parasının hakkını veren aractır
Ben daha önceki seneler çok kez kiralayıp kullanmıştım. Son 13 aydır Era sahibiyim. Pişman etmeyecek fiyatına göre alabileceğin en müthiş araba. Harika hızlanır,Yokuş mokuş dinlemez,altı yüksektir sorun çıkartmaz,vites geçişleri yumuşaktır,ses sistemi ve teybi kullanışlıdır,ic hacmi ve bagaj hacmi tatminkardır vs bi sürü artı özelliği var bana göre . Dikkat etmen gereken frenleme mesafesi ve virajlara yavaş girmek(Bu ikisinede zamanla kolayca alışırsın). Hayırlı olsun
Aracınız hayırlı olsun, Vectra ve Mondeodan sonra otobanda rüzgarlardan çok etkilenecek, yol tutuşu onlara göre zayıf ama sınıfının üzerinde diyebiliriz bunlara hazırlıklı olun sadece
ARKADAŞLAR MERHABA. BU YOLLARIN YENİ YOLCUSUYUM. 2011 dizel getz aldım.120.000 de. bakım yaptıracam ama triger değişmesi gerekiyor mu. dizelelerde zincirli ama sonunda daha ağır hasar vermesin.
zincirlilerde ses geliyor, değişim zamanının geldiğini belli ediyor diye biliyorum ama hyundai lerde durum farklı mıdır bilemem