Herkese merhaba ismin Hakan foruma yeni üye oldum 6 ay önce almış olduğum 2012 model manuel mode plus elantra aracıma cruise control özelliği eklemek istiyorum otomatik viteslerde uyum sağladığını öğrendim ancak manuel viteslere de uyum sağlıyor mu ? Bilgi vereceklere şimdiden teşekkür ederim. Hyundai ailesine katılmış olmaktan mutluluk duyarım.
Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldiniz hayırlı olsun aracınız . Cruise kontrol demişken bu konu ile ilgili komik bir anımı anlatayım . İki sene önce aracımı alırken bayi bayi geziyorum . Tabi hevesliyim , ilk defa teknolojik bir araba alacağım . Her bayide illa araçta cruise kontrol varmı diye soruyorum . Hyundai bayinde de varmı diye sordum . Oooo olmaz mı dediler . Aklıma takıldı , peki dedim cruise kontrolla hızı sabitledim . Aynı zamanda da gaza basmaya devam etsem ne olur diye sordum . Satış elemanı araç yakmadığı yakıtı egzozdan atar dedi . Tabi bende bilmiyorum peki tamam dedim