merhabalar ben emekli bir büyüğüz olarak aranıza katılmaktan gurur duyuyorum beğenerek yeni aldığım aracım hyundai i20 elite panoramik cam tavan otomatik aracımı genç bir kardeşimden kırşehirden aldım ve de samsuna kadar zevkle kullandım gerçekten rahat bir araç.İleride görüşmek üzere fikirlerimi sizlerle paylaşmak ve sizlerin fikirlerinden faydalanmak üzere hoşçakalın
İlk hoşgeldiniz mesajı benden olsun o zaman. Ben de Samsun Atakum'dayım, bir yanım da Bafra'lı diyebilirim
Ikinciside benden olsun o zaman merhabalar hoşgeldiniz Keyifli forumlar dilerim. Bende Samsun ilkadimdayim
Aracınız hayırlı olsun , forumda hatırı sayılır sayıda hemşehriniz çıktı bak. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Iyi ginler bende ankarada yasiyorum gecen ay ilk aracimi aldim ikinci el olarak 2012 i 20 1.4 crdi jump modeli arac gercekten cok keyif alarak kullanimi bir tek problemim var oda vitesler gecislerde sert baski balata degiscekmis o yuzden oleymis bakimida geldi bunun disinda hic bir problemim yok cok severek kullaniyorum araniza kaltilmaktan onur duydum sizin bilgilerinizden yardimlarinizdan faydalanmak isterim saygilar