Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tanışma & Bilgi ..

'Tanışma' forumunda burak23689 tarafından 23 Temmuz 2019 tarihinde açılan konu

1. burak23689

burak23689 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Burak Gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar herkese merhabalar.

Foruma az önce üye oldum Hyundai araç sahibi degilim fakat Allah nasip ederse 2 ay içinde i20 1.2 mpi steyle alacagım.

Size sormak istedigim şudur;
    Gaza dokunmayı biraz seven birisiyim aracın performansı bir yana, aractan tatlı ses almak icin acık hava filtresi taktırmak istiyorum.İnternetten bayagı arastırdım zararı olur diyen var düzgün takılırsa sıkıntı olmaz diyen var.Daha once kullanmıs , suanda kullanan ya da bilgi sahibi olan arkadaslar aydınlatabilir mi ?

Not : Konuyu yanlıs yere actıysam moderator arkadaslar tasıyabilir mi lutfen..

2. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    açık hava filtresini takmak güzeldir, kaliteli kendisini kanıtlamış marka bir ürün seçmelisiniz, montajı ise çok daha önemlidir, kauçuk lastik hortum uzatmalarından kaçınmak gerekir, kaputun içinde yer açmak için hava kutusu ve rezonatör sökülüp ilerde kullanmak üzere saklanmalı mümkün olan en kısa esnemeyen boru ile motordan sıcak hava emmeyecek bir bölgeye takmak verimli olur, yakıt tüketimi illa ki artacaktır. Devirlenme güzel olabilir ama motor gücü değişmez.

google görsellerden güzel kısa hortumlu ve sıcak hava çekmemesi için çerçeveli bir uygulama

Yada bunun gibi soğuk hava girişi olmasa da motorun sıcağından uzak kaput arasından hava çekecek şekilde çerçeveli ve metal yada plastik esnemez borulu

Samet_ak ve burak23689 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş