Herkez merak ediyor neden böyle bi başlık açıldı diye.Geçenlerde tamda final haftasında gözüme yanan bi cisim çarptı.Daha dogrusu ben öyle sanmışım.Çarpan cisim laylon parçasıymış ve göz mercegimin üstüne yapışmış durumda.Cisimi doktor hanım sagolsun igneyle çıkardı ama lens üzerindeki yanık konusunda pek bişey yapamadı.Onun için doktor şart )
Umur çok geçmiş olsun. Kızılay Altındağ Şubesi Polikliniği var. Orada SGK'lıya muayene yapıyorlar. Ve göz bölümündeki doktor harika bir doktor. Benim gözüme de hastanede yatarken geri zekalı bir hemşire aseton dökmüştü. Direk oraya gittim. Az kalsın kör edecekti beni o kadın. Ama bahsettiğim doktor, adını hatırlamıyorum ama oradaki tek göz doktoru. 3 günde gözümdeki görme oranını normale çevirdi. Adres : Plevne Mahallesi Babür Cd. DIŞKAPI (KIZILAY KAN MERKEZİ) (Altındağ Şubesi) No:3 Kesinlikle tavsiye ederim. Düzenleyen : vedatkanka
ailece genetik göz problemlerimiz var yıllarca ankarada o doktor senin bu profesör benim dolastık durduk size tavsiyem ankara üniversitesi vehbi koç göz hastasalıkları hastanesine gitmeniz halk arasında göz bankası olarakta geciyor acil şifalar dilerim.