Hayırlı akşamlar arkadaşlar aracımın çamurluğunun ucunu sürtmüştüm biraz boyattım tabi komple boyadılar çamurluğu renk tonu tutmadı gözüme çok batıyor.hava güneşli olduğunda kesinlikle anlaşılmıyor fakat gölge veya hafif karanlıkta bariz belli acaba bu rengin tutması için ne yapmak gerek ??
Fotoğrafta çok belli olmuyor, benimkinin yanında bu hiçbirşey benim getz yamalı eşek gibi heryeri başka kırmızı Zamanla güneş koyu renkli boyanın rengini açıyor zaten, düzeltmek için tekrar cila yapmak çok iyi gelmez, üzerindeki eski boya zamanla güneş ışığı ile açılıyor daha açık renge dönüyor, arabanın orjinal boya kodu ile hatta ilk boyandığı boyanın aynısı bulunsa bile o boya ile arabanın başka biryeri 4-5 sene geçmiş olduktan sonra boyansa dahi tutmayacaktır zaten. Çünki üzerindeki boya tonu açık yeni boyanan kısım koyu kalır.
Güzelce zımpara atıp tekrar aynı tonda boyatın bunun başka çözümü yok. Bir tane çözüm var kökten çözümdür, aracı satmanız
Kirmizi ile gri renkte renk tutturmasi malesef cok guc oluyor iyi bir usta tam renk boya kodu ve son teknoloji firin ve aletler gerekiyor