merhaba arkadaşlar gecenlerde ufak bi kaza yaptık... aracıma geri geri gelip önden vurdular neyse şimdi karşı taraf suçlu karşı tarfın trafik sigortasından benim aracım yapılıcak fakat... tamponumda 25 cm lik bi yırtık var... tamponun komple degişmesini istiyorumm ama exper tamir olucak diyor.. itiraz etme şansım yokmu..
Arabayi yetkili servise cek servisteki adam derse bu tamir olmaz olsa bu malin orjinalligi kalmaz dedi mi her turlu degisim verirler Hyundailerin tamponu pahali degil ki tamiri kendinden fazla tutar usta tamir parasini fazla tutsun alinan paraya tamponun yenisini alirsiniz bizimkilerin 70 tampon 70 de boyamaya 150 tl aliyorlar
yırtılan tampon güvenlik zaafı yapar darbe absorbe özelliği bozulur .o experi red edin. ayrıca yırtık güvenlik zaafı yapmıyorsa ,yeni tamponun rengi gövdeyle renk farkı olacaksa eski tamponun boyanmasıda olur
Sigorta şirketi hasarı kendi açısından azaltmak adına değiştirmiyor sanırım.Resim koysanız en azından resim üzerinden bir fikir yürütürüz
poliçenizde bunun ayrıntısı yazar..eger kasko yaparken poliçenizde onarımı kabul ettiyseniz bişey diyemezsiniz.. ben poliçeyi yaparken istememiştim..mesela resimdeki tüm hasarlı parcalar değişti..