arkadaşlar dün aracıma arkadan hafifçe dokundular malum yollar yılbaşı nedeniyle kalabalıktı.pek önemsemedim ama sabah olunca yine de gözle görülür bir sürtme ve tampon bağlantı yerinde çok az bir çökme olduğunu gördüm. sizce servise mi gitsem yoksa sanayidemi yaptırsam. komple mi boya olması gerekiyor acaba.serviste pahalı mı yaparlar.herkese iyi yıllar teşekkürler
Aracın rengine göre boyaa uygulanır renkli araca lokal boya çok zor olur usta uğraşmaz komple boyar. servis pahalı olur siz bilirsiniz dışarda ehil birine yaptırmak daha mantıklı derim
Autoking var metro sanayi duraginin orda ordan gidip mini onarim olarak yaptirabilirsiniz ucretsiz kaskonuz delinmeden HTC One cihazımdan gönderildi
Kaskonuz yoksa otoking e gitmeyin işçilikleri berbat, para vermeye değmez yani. Otoking'de yaptıracağınıza bırakın öyle çizikli kalsın daha iyi.
Istanbuldakiler kotu olabilir ama ben izmirdekine gittim bir iki defa arkadaslarimin araci icin oyle kotu felan degil kaskonuz yolsa cok kotu degilse yaptirmayin kotuyse 2. 3. sanayiye gidin birde fotograf atarsaniz bi bakalim nasil HTC One cihazımdan gönderildi
geçmiş olsun kardeş geçenlerdede benim arkada tampona sürtmüşlerdi 1-2 hafta çok canım sıkıldı hatta forumdada paylastım resimleri ama bir sürü sonra insanin gözü alışıyor eskisi gibi gözüne batmıyor... havalar ısınınca kendim rütüs calışması uygulayacağım...
yok daha denemedim dediğim gibi siyahlıklar bence de pasta ile çıkar gibi ama çizikler biraz zor sanki
Birak hocam nazarlik olarak dursun... benim on tamponda var.... araci satarken alan adama bu boyayi anlatamazsin
Eğer çizikler tırnağa takılıyorsa çıkmaz. Siz çizik pastasıyla iyice bi geçin o bölümü. Eğer çizikler kalır ama siyahlıklar falan giderse dedikleri gibi nazarlık olarak kalsın
Hic birey yok bunda pastayla gecer eger kalan olursa git servise rutus yaparlar azcik bu kadarciktan birsey olmaz HTC One cihazımdan gönderildi
yarın bir ara kaportacıya uğrayıp sorucam bakalım bize bu olayın günahı ne nasıl olur diye hiç servis vs karıştırmıcam.