yumurta accentimin arka tamponu çamurlukla birleştiği yerden yavas yavas ayrılıyor.cida yatakları kopmus gibi.sanırım onun bağlandığı bi demir var.arastırdım demir 60 tl komple tampon 85 te nasıl oluyor yaw.o demirden başka care varmı
Aynı sorun bende de var, yaklaşık 5 cm. kadar olduaçıklık boyutu ve gün geçtikçede artıyor. Yarın sanayiye götürüp baktırıcam ve sonuçlar hakında bilgi yazıcam... Düzenleyen : mujdat77
o çıtanın bi formülü yine kaportacıda olur barış.. oraya tamir yapılıyo merak etme ama anlayan bi kaportacı olursa daha iyi olur... bu kısmı diyosun yanlış anlamıyorsam dimi?
ewet dostum orayı dioarun ama kaportacı bişiler yapamadı daha doğrusu salladı tampon sökülecek tampında sensörler var falan bide uğrastırak die.çıkmacılardan bulunca ben seni ararım dedi
o kısımdan yapılan çatlamalar genelde arkadan az da olsa tampona baskı uygulanmasından dolayı kasıntıdan yapıyor... ama işini bilen bir keportacı ona içerden o kendi orjinal parçasına yakın bi parca ekleyebilir.. bu o kadarda zor değil.. ayrıca tamponu sökmek filan o kadar zor bi olay değil https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif