Nasıl bir şey ip nerde aracın üzerinemi monte ediliyor arkaya takılsa imiş daha iyi olurdu ben çekilmem çekerim imajı olurdu
Orgu ipi degil planganin incesi hyundai logosu ve yazisi var. Tamponun izgarasina gecirip citcitliyon ben calinmasin diye diktim
Ben çelik sibop taktırmıştım jantlara lastik değişimi sırasında. Geçen hava basacam baktım sibop kapağı yok düştü sandım. Sonra baktım 4ü de yok, çalmışlar. Şekli şemali de yoktu, bildiğin orjinal plastik sibop kapağının çelik olanı. Aksesuarcıdan yenilerini aldım mümkün olduğunca saade olanlarından. Basit bir sibop kapağını çalan çeki ipini de hayli hayli götürür, üstelik daha da göze batıyor. Dikmişsiniz, sökemediği için kızıp tampona zarar bile verebilirler, öyle sapkın insanlar dolaşıyor maalesef ortalıkta.
İpi bırak çeki demiri gider götürürler aynı şekilde bende alü sibop kapğaı koymuştum her halde acımışlar 1 ini bırakmışlar, hem de tereddüt etmiştim çalınır almasam mı diye...
Alıp takan arkadaşlara hayırlı olsun arabalarına bir fark katmış oluyorlar muhakkak , bana göre çok sırıtıyor arabanın üzerinde. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.