Az önce parktan geri çıkarken arkadaki araca vurdum. Arka tampom üst kısmının ortasından yaklaşık 50 cm kadar çatladı (kırıldı desem daha doğru olur) vurduğum araca bişey olmadı. kaskom var, ama bozdurmak istemiyorum, tampon tamir edilebiliyormu, illa değiştirmekmi gerek,yadımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
Servise ve Kaskocuya sor....... Tampon fiyatı kasko indirimiyle aynı veya daha fazla ise pırıl pırıl yenisiyle değiştir derim. Ancak kaskoyu yenileme tarihin yakınsa yeniledikten sonra değiştirirsin. Benim fikrim........
evet ne tamiri ya, araban sıfır, acil değilse kaskonu yenileyince değiştirin derim.. daha varsa değiştirin gitsin.. feda olsun arabaya... bu arada çarptığınız araç neymiş öyle? Düzenleyen : evrimbayhan
çarptığım araç eski kasa megandı. baktığımda onun tamponunda da küçük bir kırık vardı, vurunca kırıldığını zannettim, sahibi yoktu, bekledim biraz ton ton bi amca geldi, benimki zaten kırıktı dedi, oh dedim en azından onunla uğraşmayacaz, teşekkür etti beklediğim için, 1,5 ay var kasko süresine dediğiniz gibi yenileyince değiştirmek en doğrusu galiba..
hocam ona kasko deldirme buna deldirme. cebimizden para vereceksek bu kaskoyu niye yaptırıyoruzki.. bence kaskodan değiştirt.
arkadaşım bende aracı sıfır aldm.hatta direksiynumda araba gibi sıfırdı.test sürüşü önerdiler direksiyonum olmadığı için bayiden yetkili bir şahısla küçük bir tur yaptık.o esnada yedek parçanın ucuz olduğunu söylemişti.hatta örnek olarak tamponu verdi.fiyatınıda 80 lira dedi.bilmem ne kadar doğru.eğer doğruysa değiştir gitsin.keşke ben gibi park sensörü taktırsaydın.
öncelıkle gecmıs olsun kaskonuz bozulmaz mını onarımlar var rıca ettıgınız zmn normalde 25 cm kadar ama yapıolar her hangı bı ucret vermıyorsunuz tabıkı kaskonuz hangısı.
ilk aracım ilk kazam ara yoldan çıkarken anayoldan çıkan kamyonete çarptım tabi onda bişi yok ama benim tampon çatladı ve birazda siyahlaştı yardım ederseniz sevinirim
Çok bişey gözükmüyor ama plastik kaynağı ve lokal boya ile kurtulur gibi .. Ben kaza yaptığımda üstte 2 büyük çatlak kenarlardaki ve alttaki tampon ayakları falan hep kırıktı kaynak yaptırdım