Arkadaşlar Accent 99 1,5 GLS aracım var ve tamponlarda boya kalkmaları var ustalara sordum 200 YTL istiyorlar boya için komple boyayacakcaklar. Yalnız sonra kasa ile tamponlar arasında boya uyumsuzluğu olabileceğini düşünüyorum. Tamponları değiştirmek daha mı akıllıca olur ne dersiniz? Bu arada tampon fiyatlarını biliyor musunuz?
200 lira çok demişler be ustacım.ben yumurta kasanın 2 tamponunu boyattım 150ytl verdim ayrıca metalik hacı yeşiliydi araba.Çok sölemişler sana.Bu arada bnde aynı şeyden dolayı huzursuzdum.tamponların çevresine polish yapıldı hiç ton farkı olmamıştı.Pırıl pırıl olmuştu.
Sıfır tampon aldığnızda siyah astarlı şekilde gelcek.Hem tampona hemde boyasına para verceksiniz hiç gerek yok.
Evet. Ya bana kalsa boyatmayacağımda araç seneye muayeneye girecek. Yeni sistemde boya yada en ufak bir deforma istemiyorlarmış. Diğer bir başlıktalı Muayene sorumda bundan dolayıydı.
Aslında aracın tampon kısımlarındaki boya atmalarının fotograflarını koysanız daha iyi olr.Küçük yerlerdeyse ve canınızı sıkmıyorsa bence rütüjle halledin.