Öncelikle herkese kazasiz günler. Beyaz Hyundai Accent Admire aracima tampon alti lip takmak istiyorum. Aranizda daha önce yapan veya fikri olan varmi? Yakisirmi, beyaz yada siyah renk hangisi olabilir. Degerli dusuncelerinizi bekliyorum. Hayat boş azizim. Keyfine bak...
formda arama yaptın mı kardeşim bir cok konu var bu konuyla ilgili mutlaka sana yardımcı olacak bilgiler vardır
Bizde admire varken ben taktırmıştım aslında güzel durdu ama admirenin tamponunun altı düz olmadığı için lipin orta kısmı biraz boş duruyordu o görüntüyü biraz etkilemişti. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Hasan resmi varmi aracin. Bide ben görsem Forumda konuyla alakali arama yaptim ama bulamadim. Beceremedim galiba Hayat boş azizim. Keyfine bak...
Burada o boşluk tam belli olmuyor başka resmini de bulamadım maalesef Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Burdan göründüğü kadariyla hicte fena degil gibi duruyor Senin araca siyah yakışmış ama beyaz araca nasil olur acaba? ? Hayat boş azizim. Keyfine bak...
Ben starexe yaptim o bosluk accentinkinden daha fazla bosluga uygun tahta veya sunta parcasi kesip alttan tampona vidalayip lipi de onun ustune vidaladim gayet duzgun oldu tabi tahta parcasini da siyaha boyadim
hiç takma bence denildiği gibi o ota kısım biraz eğimli olduğu için görüntü olarak bir bütünlük sağlanmıyor bende aldım montajını yaptım 2 dk sonra geri söktüm hoşuma gitmedi tanpon altına gövde rengi ek tanpon oluyor admirelere göre olanını bulabilirsen bu şekilde daha kaliteli bir görüntü elde edilebilir
Ilk resimde universal lip var. Takması kolay görüntü eh iste. Bunda ise Opel lip var. Iki parçadan oluşuyor ve gerçekten güzel duruyor Sent from my iPhone using Tapatalk
bunların hepsini bir kenarea bırakın size jetta lipini yada Cupra lipi öneririm bende cupra lipi aldım bugun takacağım cupra lip;