Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

TAKSİTLE SES SİSTEMİ

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda nazmi37 tarafından 2 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

1. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar erabama ses sistemi yaptırtmak istiorum fakat kredi kartı kullanmıorum..işten dolayı zamanım yok dolaşamıorum tesisat yapan yerleri..Darty'de çalışıorum bu arda ihtiyacınız varsa eğer yardımcı olabilirim..elden taksit veya senetle taksit yapan yer varsa görüşmek isterim istanbul içi...

teyp istemiorum..mevcut olan kolonlar değişssin yeter...bassta istemiorum bagajı üsrekli kullanıorum yada ben bassı sakladım hiç engel değil dien varsa yardım isterim elbet..amfi ,arkaya 6*9 yada mid ,önlerede sağlam kolonlar istiorum..4 kolonla mükemmeli arıorum anlicanız..belki mümkün değil ama aile arabası bu ,sınırları zorlicam artık..eğer taksit olayı olursa 500-600e kadar yolu var..yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
    Düzenleyen : nazmi37

2. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 1000tlik bi tesisat alıcam arkadaslar ama bende de kredi kartı yok warsa senetle satan bayiler hemen yarın gelir alırım.

3. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  4. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu sitedeki fiyatlar uçmuş yaaaaa

5. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sadece ön kolonlar 250 300 arası burda..orta halli bi amfi önlere ve arkalara güsel adam gibi kolan 500e çıkmaz mı?hadi 600 olsun

6. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ee kartısz taksıt bole oluyor. evkur vb yerler gıbı :D

7. zızzz

zızzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bencede ucmus actım direk transmitter cıktı. buna benzer ekranlıyı biz 25 tlye veriyoruz. hoş yan dükkan da 45e veriyo ama napalım :) serbest piyasa ekonomisi:)

8. zızzz

zızzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    transmitteri misal verdim ben bu arada arkadaaslar iyi bi icat degil sesi %40a varan oranda düşürüyo

9. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kredi kartı şart arkadaşlar alış veriş için. bu sekilde alacagına hiç alma bence daha iyi. 1000tlik bi tesisatı bole yerlerden alırsan 1500den asagı alamazsın belkide daha fazla ama arastırmak lasım uygun weren yerlerde wardır elbet.

10. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  11. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1500 e alırsan dua et :d bu evkurdan bı arkadasımın ısrarı ıle tel alalım dedık. aynı telden 2 ad alıcaz ıste pıyasada ozaman 300 lıra olan bı tel. kart yok para yok .gıttık burayasatan eleman ıste anlattı su var bu var. odeme nasıl dedık . kartsız taksıt yaparız dedı 12 falan. hesapladı. dalga gecergıbı 2tel 1000 tl aylık 84-85 tl gıbı ufakrakamlar oduceksnız :d farka baktım 1 tel daha alınır tsk ettım cıktık :D

12. Misafir

Misafir Guest

Nazmi Bey aracınızın Era olduğu ve klavyenizin Y tuşunda bir arıza olduğunu farzettik.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Düzenleyen : hans35

13. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya aslında wardır normal fiatlarda hem kredi kartı ile hem senet ile satan yerler sonucta senettede parasını alıcak adam odemesede alıcak ama kredi kartında ugrasmıor odemese bile ugrasan kişi banka oluo ama wardır senetle çok uygun fiata normali ile aynı fiata satış yapan yerler.

14. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hans35 çok dikkatlisin :D fakat yardımın olursa daha makbule geçer ;)

15. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Üzgünüz ama hiç bir mağaza peşin fiyatına taksitle ürününü vermez.ki kredi kartına bile komisyon almaya çalışanlar var.. ancak ev kur gibi mağazalardan tedarik edebilirsiniz
    Bu tür mağazalarda kart kullanmadan senet usulü ile ürün satışı yapabiliyorlar fakat bu açığı kapatmak içinde faiz oranları çok yüksek oluyor..

Siz olsanız bir müşterinize kartsız yada ödemeyi almadan 1000 tl lik bir ürün verip,paranızı parça parça almayı kabul edermiydiniz..?

16. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya faiz uygulansın tabi ona bişi dediğim yok..bide evkurda felan sanırım sunny kamasonic gibi markalar varmış...bizim burda bi yer varmış satıomuş bi konuşucam bakalım..eğer ordan alırsam taktırırm birisine..serviste benim başkasına ses sistemi taktırtmam sorn olur mu ki?

17. taybor

taybor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sen sor bakalım bi sizin ordaki yere. ama evkurdan alma sakın. iyi arastır çok kötü referansları war evkurun.

18. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkalara 6*9 sağlam kolon önlere mid bide amfi koysam güsel ses alırım die ümid ediorum

19. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

mükkemmeli bu paralara üstelik teyp bile değiştirmeden bulamazsınız ...
    bir takımmükemmel component 2550 eruo ...

20. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pioneer oval 150 tlye 300w aldım..eskisinden çok çok daha iyi oldu..ama ön kolonların sesini bastırdı :D bidahaki aya önlere alıcam..model sanırım 6993 pioneer
    Düzenleyen : nazmi37

Bu Sayfayı Paylaş