dayımın arabalardan pek anlamadan adıma almış olduğu taksi çıkması(kazıklanmış) 1.3 lx milenyum kasa accentimi hyundai nin kampanyasında takas yaparak yeni bir accent sahibi olabilir miyim? maalesef elime yapıştı.....arabadan memnunum ama bu olaydan dolayı midem bulandı bi kere.....
takas yaparlar yapmayada, takas yaparken neredeyse ölü fiyatına alıyorlar aracı.. :s 95.000 de 2005 model dizel getz için 13.000 tl teklif etmişlerdi..
Aracınızı ilk elden satmanız daha iyi olur. Sonuçta bayii'de para bağlayıp kâr edecek, haliyle çok düşük fiyata alırlar.
Binicisine verebileceğiniz en iyi rakama verin derim<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
madem ki araçtan memnunsunuz fiyatınızı belirleyin kafanızda ve acele etmeyin satmak için.istediğiniz fiyatı veren olursa satarsınız yoksa zaten memnunmuşsunuz araçtan.birkaç yıl sonra kullandığınıza sayarsınız biraz daha düşük verirsiniz illaki alıcısı bulunur.her malın bir alıcısı vardır takmayın kafanızı.
arkadaşlar takasta araç ölü fiyata gidiyor benim eski aracım 2005 skoda fabia idi araç 55.000 deydi bundan 3 sene önce arabamın piyasası 16.500 17.000 tl idi aracımı hyundai altunizade uçar otomotive götürdüm eksper baktı araca takasta 13 e sayarız dedi bende ha si........ ordan dedim aracı gazeteye verdim günde 30 kişi aradı sordu aracı görmeye geldiler tak kayınçom cepten aradı enişte arabayı sakın verme dedi niye dedim ben alacağım dedi tabi bildiği araba araba temiz 2005 te sınıfında yılın aracı seçilmiş araç neyse kayınçom kredi çekti arabayı ona 16 ya bıraktım istediğim 16.500 dü fakat araba yabancıya gitmesin diye 500 tl kıyakla kayınçoma verdim 3 yıldır kullanıyor haylen satışını üstüne bile almadı çokta memnun.<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> Düzenleyen : alparslan76