Merhaba arkadaşlar 2011 model dizel getz im var henüz 39 binde 4 cam otomatik elektrkli ayna hata boya kusur yok ilk sahibinden aldım 4 lastik yeni garantili akü yeni garantili muayene yeni. Aracın bağajı bana yetmediği için aynı değerde bi araçla takas etmeyi düşünüyorum yani üstüne para vermeden takas etmek istiyorum. Aracın resimlerini ilk fırsatta koyacam sahibinden de ilani yoktur ölücülere galericilere hic kaptirmak istemiyorum arabamı. Araç hatay iskenderun da dir Sent from my iPhone using Tapatalk
Biz de oğluma bu yıl mayısta Reyhanlı dan bir 2004 1.3 gls getz almıştık , fazla km yok daha 81 bindeydi gerçek ikinci el ilk sahibinden aldık , şu an i20 ye biniyorum ama ben getzi kullanmaktan çok memnun oluyorum , hb arabaların en büyük eksisi bagajdır zaten , hakkınızda hayırlısı olur inşaallah. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ya aslında yinede yetiyo ama yeni çocuk oldu onun malzemelerinden kendiminkini koyacak yer bulamiyorum getz gerçekten harika bi araba hem yakit ekonomisi hem ataklik hersey var. 2007 mod dizel focus a da bindim bu kadar atik değildi valla Sent from my iPhone using Tapatalk
hayırlı satışlar, İzmir de olsaydınız Arkadaşa bakabilirdik... Bence Takas olarak şart koymayın takas ile belki istediğiniz temizlikte bi araç gelmiyecek, elinizde kini satım istediğinizi almanız daha kolay olur düşüncesindeyim.
Haklısın ama piyasada temiz araç bulmak çok zor bazen ayları buluyo. Benim niyetim kafama yatan temiz araç teklifi gelene kadar araca binmek. Direk satmak istersem 31 e hemen alayım diyen 3 arkadaşım var. Sattıktan sonra araba bulana kadar arabasiz kalmamak istiyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhabalar pazar günü forum Bornova da toplaniyoruz hyundai cı arkadaşlarla saat 7 gibi orda oluruz sizleride aramızda görmek isteriz ozel den dönerseniz iyi olur HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam getzde bagaj yok motorda o kadar degil aksine milenyumdan pahali satiliyo anlam vermek guc. Al sana bagajli getzden iyi bi arac. Bana gore ederi getzden cok olmali. Getz 28 bin olsa takas etmem orasi ayri. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elma ile armutu karşılaştırmışsınız. Kimi küçük hb araç sever kimi insan sedan. Ne alakası var gets ile milenyumun GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sözünün üstüne konuyu daha fazla dağıtmaya gerek olmadığını anladım. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi