Merhabalar. Krem rengi halı taban döşemesinde yıkamacı tarafından yanlışlıkla yeşil şişe domestos uygulanması nedeni ile meydana gelen bölge bölge renk atmasını nasıl tamir edebilriz?
Lekeyi çıkartma gibi bir durum mümkün değil. Tek çare belirtildigi gibi kumaş boyası ile boyamak. Klor zaten çamaşır suyunun içinde yok mu.? Sebep olan o bir bakıma.
Bayanlar bilir denilince hanıma sordum, çivi çiviyi sökermiş, 2-3 defa daha yıkasın geçer dedi Benim fikrim ikincisi olan boyama fikri
Cevaplar için teşekkür ederim. Resimdeki gibi bölgeler var.Evet yıkama ile düzelecek gibi değil. Sanırım boyama çözüm ama nasıl boya ve rengi nasıl tutturabiliriz? E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Setvise git taban döşemesini yenile faturasınıda yıkamacıya ödet ödemem derse dava açabilirsin tüm madraflarını ödemek zorunda kalır. Madem bu işi bilmiyorsun yapma üç kuruş için milletin canını yakıyorlar acırsan acınacak durama düşüyorsun nesine acıyacaksın!
Böyle dengesizleri neden yıkamacı yaparlar ki. Hanım da bunun çıkmayacağını söyledi. Öyle çok ortada mı duruyor. Paspasın altına gelmiş olsaydı keşke. Bu yıkamacılar valeler otoparkçılara araba teslim etmiyorum kesinlikle. Eşek niyetine kullanıyorlar. Kendim parkederim deyince küfretmişim gibi bakıyolar bir de.