Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

T4 BLUE

'LPG Sistemleri' forumunda cesceyms tarafından 2 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. cesceyms

cesceyms Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1998 yumurtamda, ''T4 blue'' sıralı sistem takılı. Yedi ay önce satın almıştım. SAKARYA ilinde oturuyorum.Aracım akşam üstü arıza yaptı. Akşam bir tane açık LPG'ci buldum. Regilatörü arızalı dedi.Söksek tamir etsek bile ayar yapılması gerekir dedi. Fakat yazılımı olmadığı için ayarının SAKARYA'da yapılamayacağını söyledi. Bu markanın ayarınıSAKARYA'yayakın nerede yaptırabilirim? Şimdiden Teşekkürler.
    Düzenleyen : cesceyms

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, bayii bulamıyorsanız kendiniz kablosunu alabilirsiniz. Piyasadaki bütün kitlerin artık kablolarına erişilebiliyor. umera@mscsi.net adresine mail atın, benim yönlendirdiğimi belirtin, ayar konusunda kendiniz bir şey yapamazsanız yine benim yönlendirdiğimi söyliyerek aşağıdaki adreste ayar yaptırabilirsiniz.

MERT OTOMOTİV Telefon : 0 264 241 66 80
    Adres : ATATÜRK SANAYİ SİTESİ 97 SK.NO:17

3. cesceyms

cesceyms Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Serdar bey, tşk. Fakat kablo almam sorunumu çözecekmi* Yazılım gerekli değilmi. Çünkü geçen 1 ay kadar önce başka bir LPG ayarcısına gitmiştim, filtreyi değiştirdim, LPG'ci bilgisayar bağlantı yerine bakmış, kablo ve laptopile bağlanmayı denemişti. fakat şehiriçinde 200 krş yaktığını söyleyince bağlantıylada çok uğraşmadı. fakat taktığı kablo LPG beynine olmuştu. yani anladığım kadarıyla kablosu vardı TOMESOTTO programını denemiş olmamıştı. Gerçi yarın aynı LPG'ciye gidecem (bu arada LPG'ciaynı sanayide, tavsiye ettiğiniz aynı yer olabilir) yarın sabah ilk işim bu. Aynı yerseSelamınızıda söylerim. Kablo almam olayı değiştirirmi? yazılıma gerek yokmu?

Bu Sayfayı Paylaş