Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

SVX KOMBİ MÜZİK SİSTEMİ ARIZASI.............

'Starex Forum - Club' forumunda toporomboz tarafından 17 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. toporomboz

toporomboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İLHAN DEVRİM
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    MERHABA;benim minübüsümdeki cd-kaset kombi müzik sistemi bu aralar bazen çalışıyor bazen çalışmıyor önceleri kontak açınca açma düğmesine basınca çalışıyordu şimdi 5-10 km gidince çalışıyor durup kontağı kapatıp tekrar açıyorum çalışmıyor bazen 2 dk sonra açma tuşu cevap veriyor yani açma tuşunda bir temassızlık yok böyle sorun yaşayan varmı veya neden kaynaklanıyor acaba....
    -kesinlikle açma kapama düğme arızası değil
    -denedim yoldan gelip stop edince motoru... müzik sistemini kapatıyorum anahtarı çıkarıp veya çıkarmadan 1-2 dakika sonra kontağı açıp sistemi çalıştırmayı deniyorum açılmıyor...
    -bu arada hem kaset hem cd bölümü sistem açık olduğunda çalışıyor...ama normalde sistem off konumunda olsada kontak açıkken cd ve kaseti içeriye alıp çalıyor ama şimdi bu işlemi yapmıyor.
    düşüncelerini paylaşacak forumdaşlara teşekkürler..................

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    acaba kontak bağlantısında bir temassızlık olabilir mi?

3. toporomboz

toporomboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İLHAN DEVRİM
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    zannetmiyorum klima vs diğer sistemlerde çalışmaz o zaman enteresan bir arıza....sistem mükemmel olmasa değiştireceğim ama hem orijinalliği bozulur hemde makine gerçekten radyosu cd si hoparlör ile uyumu keyifli konser salonu gibi oluyor arabanın içi 6 hoparlör sistemi ile ......kafasına göre çalıyor bakalım havalar ısındı belki daha az çalmamazlık yapar :)

Bu Sayfayı Paylaş