Selamlar, getz otomatikle 100le giderken hararet lambasi yandi. Kenara çekip bostayken kalorifer calistirdik vb. Su bulamadik bir pet sise su koyabildik. Sadece lamba yaniyordu gorunurde bir sey yoktu. 2 km falan dusuk hizda tamirciye surduk. Tamirciye 300 metre kala Isikta Durdugumuzda birden araba istop etti. Denemelere ragmen calismadi. 10 dakika sonra calisti tamirciye goturduk. Tamirci hic su kalmamis, hepsi akmis dedi. Yirtik kisa bir hortum gosterdi ve onu degistirdi. Kalici bir hasar var midir dedim. Tamirci 1 2 k9ntrol yapti yok dedi. Su an normal calisiyor. Sizce o susuz calistigi arada bir zarar gormus mudur. Yahut nasil anlariz, kontrol ettirebiliriz.
Corolla kullanırken suyu tamamen bitirmiştim farkında olmadan. Birkaç km kullanmışım zira ilk çalıştırmada lpgye geçmedi araç benzinde çalışıyordu. Beyin gazı ısıtamadığı için. Geçmiş zaman ama 5 dakika kadar kullandım sanırım fark ettiğimde şükür bir sorun yaşamadım. Devir daim pompası kaçırmış radyatör bomboştu. Umarım sizde de olmamıştır. Su eksiltme, duman, sarsıntı gibi sıra dışı şeyler yoksa bir şey olmamıştır diye düşünüyorum. Antifrizi koyun. Gece sabaha kadar bekleyip marşa basınca her şey normalse, duman çıkmıyorsa, 3-5 gün içinde su eksilmemişse kafaya çok takmayın. Ara ara kontrollerinizi yine yapın derim.
Şimdilik bir şey yoksa ilerleyen zamanda belli olur. Siz kullanmaya devam edin. Conta vs zarar gördüyse bir süre sonra belli eder zaten.