Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sustali anahtar hakkında yardım!

'Getz Forum - Club' forumunda qaan88 tarafından 18 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9

Bu sustalı anahtarlardan taktırmayı düşünüyorum. 55tl dediler ümraniyede. Ben de sazan gibi atladım. Malum hem garajın kumandası hem alarmın kumandası hem arabanın anahtarı hepsi aynı yerde. bide bu arabanın alarmının kumandası o kadar kötü ki cebinize koydugunuzda anında istemeden ya araba ötüyor ya kapıları acıyor. O yüzden pantolun cebine bile koyamıyoruz anahtarı. Bende o yzuden hepsi bir arada olsun dedim. Fakat sorun şu ki anahtar ve garaj kumandası kopyalanmıyor. ( hem garaj kumandası kopyalanmadı hemde anahtarın sifresi. makine çözemedi sifreyi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley16.gif.) Adam anahtarın sifresini anahtardan söküp buna takıcaz dedi. ozmn dedim kalsın abi. Ama hala aklımda bu anahtar war. çok güzel oldugundan değil cok kullanıslı olmasından. Bide dikkat edin bugun ögrendim bu anahtarlarında kalitelisi oluyormus. zamanla o anahtar asınmaya bile baslıyormus. Nese 2010 model getz e ya da yeni bir araca bu anahtardan taktıran var mı? warsa nerde yaptırdı ve sorun cıkarttı mı hi.?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif

2. Mr_SaMSuNLu

Mr_SaMSuNLu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende var ben yaptırmıştım ama böyle başka bir konu var diye hatırlıyorum güzel konularda araştırırsanız yardımı olur

3. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    resmi baska bir konudan aldım zaten. daha öncede yaptıranlar var fakat benm sordugum bu sifreli anahtarlarda bunu yaptıranlar var mı? warsa nasıl yaptırdılar, memnunalr mı? Birde eger sifreli anahtarlara yapıldıysa kopyalattılar mı yoksa benm gittigimyerdeki ustanın dedigi gibi anahtarın içinden o chip i mi söktüler.

4. Mr_SaMSuNLu

Mr_SaMSuNLu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    chipi söküyorlar en iç acıtan kısmıda orası anahtarını parçalıyorlar :)) ben yapılışını gördüm pişmanlık duyguları içinde keşke yaptırmasaydım dedim ama bir kere girdik işin içine sonuçta 20 dk da elime geçti ve güzel gerçekten rahatlık tavsiye ederim.

5. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bende o sökme oalyından sonra tırstım, abi baska zaman gelirim dedim. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif
    bu vesiel ilede anahtarın kopyalanamdıgını ögrenmiş olduk. hatat öyle ki garaj kapısı bile kaliteli olursa kopyalanmıyor. bide tek alarm sakat bizde.

Simdi eger bu chip olayı sorun olmuyor deyorsanız yarın gidip yaptırabilrim.

6. kutay cebe

kutay cebe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu konuyla ilgili forumda baya konuşuldu foto linki attıyım yine benim yaptığım uygulama

7. kutay cebe

kutay cebe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  8. kutay cebe

kutay cebe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    chip söküldi cenmax alarm sisteminin içindeki anahtara monte edildi içim acımadı çünkü rahatlık

9. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    cok saol. çok yardımcı oldu.

10. kutay cebe

kutay cebe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sağol başka soru varsa cevaplıyım

11. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Birde acaba anahtar daha sonra sorun cıkartır mı ki? yıolda belde sorun cıkartır mı? önümüzdeki hafta bir memlekete e gideyim diyorum. simdi yolda kalmayalım. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif siz nerde yaptırmıstınız.

12. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben 1,5 yıldır kullanıyorum. Hiç bir sorun yok...

13. kutay cebe

kutay cebe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haziran 2009 yıllından beri kullanıyorum sıkıntı yok

14. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    çok saolun. Ben bir memlekete gidip geleyim ne olur ne olmaz. yolda belde ya da memlekette bide anahtar calısmaz etmez oralarda rezil olmayalım.

15. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Orjinal alarm ve kumandadan kapı açma kopyalanamıyor. Ben kopyalanıyor sanıyordum ama malesef sadece sustalı kabına eski sistemi taşıya biliyorlarmış. Eğer sonradan alarm taktırdıysanız sinyal kopyalanabiliyor.

Orjinaller çift yönlü iletişime sahip. Yani siz aracı kilitlediğinizde araç önce kapıları kilitliyor sonrada yeni şifreyi elinizdeki kumandaya gönderiyor.Eğer şifreyi gönderemezse kilitlemiyor.Yani her kilitlemede ve açmada karşılıklı şifre değiştiriyorlar. Ben Elantra için kabını buldum ama boş sustalı kaba 70 lira istediler. Kore'den 17 dolar kargo dahil alabiliyorum.

16. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bugun ümraniye pretiker de sordum 60tl dedi. anahtarın ve garajın sifresi kopyalanmıyormus (diğer gittigim yerde aynı seyi söylemişti) ama sizinde dediginiz gibi sonrada takılan alarmın sifresinin kopyalabiliyor. Anahtar kopyalanamadıgı için içindeki chip i alıp diğerine takıyor ve dolayısıylada orjinal anahtar bir daha kullanılmamak üzere parcalanıyor. Bu yüzden de güvenemedim bir türlü.

17. kutay cebe

kutay cebe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    orjinal anahtarı ben söktürdüm bir zararıda yok ne gibi zararı olabilirki

18. aybasan

aybasan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aydın Aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    orijinal anahtarı bu şekilde bozup taktırırsak daha sonrada olur ya araç çalınırsa kasko sorun çıkarmasın sonra..malum çalınma olaylarında anahtarı ve yedek anahtarı istiyorlarmış bu durumda anahtarla oynanmış oldugu için zorluk çıkarmasınlar sonra?

19. Mr_SaMSuNLu

Mr_SaMSuNLu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kasko yaptırmadığım için problem yok

20. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    o konuda bir sıkıntı olmaz. sonucta kasko firması sizin anahtarınızın tipine bakıp bu orjinal değilmiş diye kasko yapmıyorum demiyor.

Bu Sayfayı Paylaş