Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sustalı anahtar hakkında detaylı bilgi istiyorum..

'Aracın İç Modifiyesi' forumunda i10i10k tarafından 4 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 1 yıl önce hyundai yetkili servisinde cyclonne alarm taktırma gafetinde bulunduk. alarm ve uzaktan kumanda.
    uzakta kumnada anahtarla birleşik dğeil ayrı bunu birleştirip sustalı yapmak istiyoruz ancak nedne bu kadar pahalı diye soracam 50 tl gibi mantıken ben şöyle düşündüm kumandanın içindeki çipi çıkartıp aldığımız sustalı anahtarlığın içine düğmelere gelecek ekilde yerleştirsek olmuyomu ACABA?? kopyalama falan bişi diyorlar anlmadım tam onu mantıken böyle yapılırsa neden 50 tl gibi bi fiyat çıksınki? ben 50 tl gibi bi fiya dediklerinde sanırsa çine ide çip koycaklar sandım neyse veya bu işlerir sıfırından anlatacak biri varmı teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum... :)

2. murathalic

murathalic Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracının modeli ne ama immobilizer denen zımbırtıdan varsa kumandada ondanda pahalı olabilir senınkınde varmı bılmıyorum ama

3. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bazı alarm modellerin de aracı her açıp kapattığınız da farklı bir code ile bu işlemleri gerçekleştirdiği için, sustalı anahtara geçilemeyebiliyor. Genelde fiyatları ucuz alarm modellerinde ise bunun aksine her seferinde aynı kodla kapıları açıp kapadığı için o kodu sustalı anahtara işleyince ileride bir sıkıntı olmamış oluyor.

4. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    konuyla ilgili belki 10 tane baslık vardır. Arama motorundan aratırsan nasıl yapıldıgı anlatılmıs... Anahtarın içindeki cip i anahtarı keserek yeni anahtara takıyorlar. Aynı sekilde yeni bir anahtar kopyalanıyor. Birde hem arabanın kumandasını kopyalama ucreti alıyorlar.. Piyasa fiyatı 50 tl. Sende kopyalama aleti varsa ve anahtarcıysan kendin kopyalabiliyorsan ne ala.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
    Dısarda pc e format atıırmak, program yuklemekde 20-50tl arasında.. Cdsi olan işi bilense bedavaya yapıyor...her işte böyle...

5. punisher-26

punisher-26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    PSA
    Eğer ki immobilizer chipini anahtardan kopyalayarak yapcaklarsa 50 liraya bence durmayın yaptırın. Çünkü o 50 lira verdikleri fiyat çipi kopyalamadan orjinal anahtarı parçalayıp chipi oraya takıyorlar, yani eski anahtarınız kullanılamaz hale geliyor. Ben de bi ara baya kafama taktydm yaptrcam die ama anahtarı parçalatma işi kafama yatmadı. Cyclone Kumandayı ise 20 tlye kopyalıolar istediğin kumandaya :) orda da asıl aldıkları para yeni takacağı kumanda kabının parası :)

6. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    cevaplar için teşekkürler yani arkadaşlar şöyle söylim bizim alarmda o her seferinde kod özelliği varmı bilmiyorum şöyle bişi istiyorum ben hiç uğraşmadan mevcut kumandamın içindeki çipi yeni alacağım sustalı anahtarın içine koyarak birde sustalndaki düğmeleride benim çipe denk gelecek şekilde yerleştircem ondan sonrada bi anahtarcıya gidip eski anahtardakiyle sustaının anahtarını aynı yaptırcam bu kadar böyleolursa kolay... böyle mümkünmü? birde buyrun benim alarm linki özellikleri yazıyo ordahttp://www.regi.com.tr/urunler/oto-alarm-sistemleri/c-serisi/c-400-oto-alarm.html

7. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  8. armagan

armagan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    50 Tl lik fiyat çok uygun...ancak ben 2 adet anahtarımı sustalı yaptırdım 50 liraya...asıl fiyat o çipi programlamakta....ayrıca sadece bi tavsiye sustalı anahtar için sustayı Wolkswagen ler için olan orjinal ürünü kullanın..hem çok zarif hem çok dayanıklı....2. kattan düştü desem sanırım yardımcı olucaktır

9. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadaşlar yumurta kasa aracıma sustalı anahtarlıklı alarm ve merkezi kilit taktıracam ama acaba inyernetten alacağım böyle bir setteki sustalı anahtarın araca uyup uymayacağını nasıl anlarım. yardımlarınızı bekliyorum.

10. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2

Bu Sayfayı Paylaş