gecen gittik arabamıza 15 litre suriye benzini koyduk yani 4/1 oranında acaba araçta bi problem cıkarmı kullananlar beni bilgilendirirlerse çok sevinirim bide bii komşumuzun cilo su varo dedi ben yarısını 97 oktan koyuyoorum gerisini de suriye acaba suriyeden gelen benzin nin oktanı kaç Düzenleyen : şansal
ne kadar suriye benzininin litresi? bu arada arkadaşım vanda opel astraya kaçak mazot koymuştu ....araçta baya bir masraf açmıdı haberin olsun? Düzenleyen : SinnerWithGod
sevgili Şansal sorun çıkıp çıkmayacağını kaçak benzini depoya koymadan düşünecektin bencehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif selamlar. artık geçmiş olsun demek yerinde olur. (yanlız bildiğim birşey var toyota araçlar çok kötü yakıtla bile sorun çıkarmadıklarından genellikle doğuda ve güeydoğuda tercih ediliyorlar.) Düzenleyen : slyman
usta litresi 2.500 lira aracımı özellikle tamamen suriye benziniyle doldurmuyorum 30 litre shell gerisi suriye
Daha önce yazdım Serdar.Hatta günde belli bir litre satışları varmış.O limit dolduğunda sen yanaştığında seni kovuyor girme diye az bekleyin bulursam ekliyim resmini benzin istasyonunun
dizel de kırsal ve euro diye ayrılıyor fakat benzinlide 95 oktan zaten standart araçların tümünde kullanılıyor. bu benzinin zararlı olacağını düşünmüyorum, yoksa yanılıyor muyum?