abilerim kardeşlerim merhabalar forumda yeniyim şahsıma ait ilk aracım. Aracımı yaklaşık 1 ay önce ankaradan aldım bir kaç eksiği dışında sıkıntısı yoktu ancak şu anda sunroof kapanırken yerine oturmuyor elle destek vermek gerekiyor (bazen açarkende elle ittiriyorum ilk kalkış anını) kapatmaya çalıştığım zamanda kapanıyor ancak kapandıktan sonra swich kesmiyor sanırım tak tak tak şeklinde sesler geliyor. Kapatma tuşunu bırakıp tekrar bastığımda ses gelmiyor hareket kesilmiş oluyor. Daha önce başına gelen var mı bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden saygılar sevgiler.
Ustam açılışı tavan sıfırlanması diye birşey var. Bunu denedim ancak o ses devam etti yani camda herhangi bir hareket olmadı. İşin ilginç yanı camın bir tarafı artık hiç kapanmıyor. Bende bunun üstüne Biraz önce wd440 ile rayları temizledim best sıvı gresle yağladım ancak sorunu hala çözmüş değilim
Sonata da bir aparat ile ayarlaniyordu baslangic noktasi yanlis hatirlamiyorsam. Siz aparat kullandiniz mi?
Kullanma kılavuzunda bi Altan'dan bahşediyor ama o Altan'la yapılması gereken ayardan bahsetmiyor. Eğer sunroof arızalanırsa el ile açmak için olduğunu belirtmiş