Merhabalar, aracim 2009 model 110bg sunroof'lu. Gecen hafta ilk defa parke tasli yolda sunroof'dan ses geldi. o yoldan ozellikle geciyorum ve sunroof'un arka sag kosesinden camin titreme sesi geliyor. sanki cam titriyor gibi. Yada nasil anlatsam sag arka tarafi demir birseye carpiyor gibi. sunroof acik oldugunda ses gelmiyor. Kapandiginda geliyor. cok iyi incelemedim ama cam kenari fitilleri ekimis olabilir mi? Yada bu sunroof'un kapandigi yerde kucuk kaucuk takoz gibi birsey var omu dustu? daha once basina boyle bir sorun gelen oldu mu ? sinek kucuktur ama mide bulandirir misali arada bir duydukca cildirmak uzereyim cok nadir parkeli yollardan gecerken oluyor ama cildirmamak icten degil. hepinize tesekkur ederim benzine gelen zam'min vatana millete hayirli olmasini cani gonulden isterim. saygilarimla, M.
aynı ses benim araçdada vardı. muhtemelen aynı yerden ama benimki komple açınca ve kasislerden sert geçince geliyordu. sunrofu tam açın ve açılan camın altında iki adet siyah 10 numara anahtar tutan vida var bu vidalar gevşemiş olabilir.
Evet benim de ayni şekilde bozuk yollarda o şekilde ses gelmeye başladı.Bu ay sonunda zaten bakıma gitmem gerekiyor.Servis indirim günleri vardı geçen sene.Yine onları bekliyorum.
o vidalari denedim ama olukca sertler. havalar duzelsin detayli bir inceleme yapacagim. ilginiz icin tesekkur ederim. Saygilar.
vidalarim tamamiyle sıkılmıs durumda ama cam kenari fitili sanirim gunesten erimis. Yani heryer siki ama ses gelen taraftaki fitil sanki ici bosalmis gibi. fitilin icini birseyle doldursam ses kesilecek belkide. servise ugramanin zamani geldi sanirim Düzenleyen : Coşkun Özcan