Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sunroof arıyorum

'Accent Forum - Club' forumunda HSYNYLMZ tarafından 25 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. HSYNYLMZ

HSYNYLMZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese Selam 2 ay önce 97 model yumurta kasa bir hyundai coupe aldım ve bazı sorunlarım oldu

1. Aldığım zaman sonroof arızalıydı bu sunroofu değiştirmek istiyorum çıkma bulabilirmiyim.

2. Arabanın pandizotu yok çıkma bulunabilirmi

3. Bazen aracın tabanı nem yapıyor nedendir su alma problemi değil nemlenme problemi.

4. Birde ümraniye sanayide eli yüzü düzgün, kazıklama odaklı olmayan, işinin ehli, yani tam anlamıyla her konuda yardımcı olabilecek en az 10 sene arabamı götürüp tamir ettireceğim bir usta arıyorum.

Arkadaşlar yukarıdaki sorunlarıma yardımcı olduğunuz için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum

2. HSYNYLMZ

HSYNYLMZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    En azından usta konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,975
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba aradığınız parçaların çıkmalarını bulabilirsiniz. Nemlenme klima ile alakalı olabilir, evaporatör lokal olarak tıkalı ise terleme yapar ve kanallardan su sızar. Tabii aracınızda klima varsa.

4. HSYNYLMZ

HSYNYLMZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracımda klima var ama klimayı fazla kullanmıyorum bu parçaları çıkma olarak bulabileceğim adres verebilirmisin. Bu klima işini nasıl çözerim birde klimanın hava filitresi yok
    Düzenleyen : HSYNYLMZ

Bu Sayfayı Paylaş