Herkese Selam 2 ay önce 97 model yumurta kasa bir hyundai coupe aldım ve bazı sorunlarım oldu 1. Aldığım zaman sonroof arızalıydı bu sunroofu değiştirmek istiyorum çıkma bulabilirmiyim. 2. Arabanın pandizotu yok çıkma bulunabilirmi 3. Bazen aracın tabanı nem yapıyor nedendir su alma problemi değil nemlenme problemi. 4. Birde ümraniye sanayide eli yüzü düzgün, kazıklama odaklı olmayan, işinin ehli, yani tam anlamıyla her konuda yardımcı olabilecek en az 10 sene arabamı götürüp tamir ettireceğim bir usta arıyorum. Arkadaşlar yukarıdaki sorunlarıma yardımcı olduğunuz için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum
Merhaba aradığınız parçaların çıkmalarını bulabilirsiniz. Nemlenme klima ile alakalı olabilir, evaporatör lokal olarak tıkalı ise terleme yapar ve kanallardan su sızar. Tabii aracınızda klima varsa.
Aracımda klima var ama klimayı fazla kullanmıyorum bu parçaları çıkma olarak bulabileceğim adres verebilirmisin. Bu klima işini nasıl çözerim birde klimanın hava filitresi yok Düzenleyen : HSYNYLMZ