mrb arkadaşlar bi skntım var yardımlarınızı bekliyorum. aracımın sunroofu calışıyor ancak otomatik olarak acılıp kapanmıyor elimi dügmeye basılı tutmam gerekiyor düğmeden elimi çektiğimde duruyor ayrıca kapatmak istediğimde tavanla aynı hizada kapanmıyor ya asagıda kalıyor yada yukarı kalkıyor
Fabrikasyon olan müdür araçlarda bu şekilde zaten, tamamen güvenlik için. 1.16 / 3.20 hepsi bu şekilde örnek verecek olursam. Tavanla hiza konusu hakkında net bir şey söyleyemem ama servise başvurup kalibrasyonunu kontrol ettirebilirsiniz.
teşekkur ederim ilgin için ama birinin yardımı olmadan içerden göremiyorum tam dengede tutturamıyorum
Kitapçığında sıfırlama işlaminin nasıl yapıldığı anlatılıyor bakıp islemi yapabilirsiniz sonuç değişmezse servise başvurursunuz. Tucson'da 1sn kadar basılı tutup bıraktığınız da kendi açılıp kapanıyor.
Benim yazdığım kumandadan kapama içindi bir yanlış anlaşılma olmuş, tavan panelindeki düğmeye normalde 1-2sn basmak yeterli Yusuf'un dediği gibi, gerisini kendisi kapatıyor.