Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sürüş keyfi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda mehmet38 tarafından 23 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar ocak ayında1.4 team abs aldımo gundenberi bu siteyi takip t ediyorum ben sahsen aracın asvalt sesınden cukurlarda lap lap cıkardı sesten ve zıplatmadan cok rahatsızım sürüş zevkını öldürüyo fakat nedense kımse dıle getırmıyo servise gıttım bu orjnal sesı dedıler bende mı tuhaflık var arabadamı nedersınız.

2. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hıcmı fıkrı olan yok

3. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benimkide 1.4 team abs

bi çok kişi lap lap sesi diyor ama bende ööyle bi ses yok

sadece biraz fazla hopluyor araç , bende kendiimi arabanın ritmine bırakıyom, gayet zevkli bence bu hoplama olayı

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Konuyu doğru yerlere açtığımıza dikkat edelim
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

5. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lastik sesinin fazla gelmesi , ya lastik basıncının ayarsız olmasındandır yada, yada uygun lastik değildir.

ben aracı aldığımda 34 psi vardı içinde, 30 a düşürdüm. gayet iyi
    bridgestone p250 marka lastikler çok da süper bişey değil galiba zaten
    Düzenleyen : erhanbaba62

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşım bu amortisör mevzuları forumda çok konuşuldu, bir arat istersen,
    bence lastiklerin havalarını kontrol et, ben ilk aldığımda top gibi seke seke gidiyordum, servise gittim lastiklerin havasını ayarlayın dedim, tamam dediler, ayarladılar,
    birkaç hafta sonra kendim benzincide bir baktımki servis 40 havaya ayarlamış, kapı içindeki etikette araç yüklüyken 33, boşken 30 hava falan öneriyor, şimdi 32 yaptım, oldukça fark etti,

7. Misafir

Misafir Guest

Mehmet bey, öncelikle konuyu açtığımız yere dikkat edelim bu bir, ikincisi bu konu'nun dile getirilmediğini nereden biliyorsunuz, konu artık baydığı için konuşulmuyor, ayrıca kullanım kolaylığı, uygun fiyatı, kendi sınıfındaki araçlardan daha fazla donanıma sahip oluşu, motor gücü ve yaygın servisi gibi konularınyanında illa bu konunun konuşulmasını gereksiz buluyoruz...dediğim gibi yeterince konuşuldu, biz daha çok olumlu yönlerini ve problemlerimizikonuşmayı tercih ediyoruz...

8. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    çok doğru abi eğer denemek istersen jant değiştir deneyipte beğenen çok kişi var burada.195/50/15 yapabilirsin birde yumuşak bir lastik aldınmı düzelir.

9. mehmet38

mehmet38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar herkes malını sever bence bıraz yanlı konusuyorsunuz dedıgım gıbı ocak ayından beri takıp edıyorum siteyi okurken mercedesden filan bahsettinizi sanıyorum.o araç alıp jantları lastikleri deyiştirmenın ne mantıgı var diyelim deyiştirdim yaparımda ama servis aynen sunu dedı hyundai araca size teslim etti şekilde garanti veriyor eger jantı yada lastigi deyiştirirseniz herhangi bi durumda garantiye girmez dedi zaten aracın en cazip yönü garantisi şikayet cok olursa düzeltirler belki sorunları diye düşünüyorum bu benim fikrim kimse kusura bakmasın..

Bu Sayfayı Paylaş