Merhaba arkadaşlar.. Annem yarın yazılı bölümlerini kazandığını ehliyet sınavlarının direksiyonun imtihanına girecek ve şoförlüğü yok... Onu yarınki sınavından önce bugün biraz direksiyon çalıştırmak istiyorum... Evim Çamlıca civarında... Bana yakın yerlerde bildiğiniz boş meydan, işlek olmayan cadde vs. annemi rahat çalıştırabileceğim bir yer biliyor musunuz? Bana nereleri tavsiye edebilirsiniz? Ümraniye civarı da olabilir... Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
hayırlı olsun..istanbulu bilmem ama ögrenim gördüğü kurstan bilgi alabilir onlar nerede eğitim veriyorsa orayı tercih edebilirsiniz...
Siz calısmaya giştmişsinizdir artık. Ama yinede yazayım, ümraniye hekimbasında sürücü yeri var. Sınavlarda orada yapılır zaten. Bos alan arıyorsanızda en iyi yer ümraniye spor tesislerinini içinde. Zaten o alanda sürücü eğitimide veriyorlar trafige kapalı alan olarak.
Ümraniye devlet hastanesinin orada otopazarı var. Haftasonları hariç boş oluyor, girişte 5 lira ücret ödeyerek geniş bir alanda direksiyon dersi çalışabilirsiniz.
Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim... Serdar kardeşim söylediğin yer çok mantıklı geldi ama malesef çok geç gördüm... Sınav alanında çalıştırmak mantıklı geldiği için orada biraz çalıştırdım ama U dönüşü yaparken de iki kez kaldırıma çıkınca kalbim daha fazla bu korkuya dayanmadı ve eve döndük... Ancak pazar günü sınavda Allah yardım etmiş ve sınavı kazanmış... Ama bu haliyle trafiğe çıkabilmesi tabiki imkansız... İleride tekrar çalıştırmak gerekecek sanırım... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
Çengelköyün üzerinde ATA2 sitesi var. onun arka tarafında sürücü kurslarınında kullandıgı gidiş geliş bir yol vardır. Kuucuksuya falan iniyor sanırım. Yavuzturk mahallesi ile ata2 arasında kalıyor. Genelde az trafik olur ve biçok uygulama yapılabilir. orada çalışılabilir.
Ümraniye Devlet Hastanesinin orda dediğiniz yer hala geçerli mi? Zira eğer hala uygun bir alan varsa Pendikten gideceğim. Ve bir gün artık kaç saat çalışabilirsem çalışacağım. Eğer yoksa boşuna gitmiş olmayayım. Mesela pendik pazarı da tavsiye çalışma alanıydı. Ama alanın girişleri demir şeylerle engellenmiş....
Kadıköy salı pazarı nin orası ehliyet kurslarida orada eğitim veriyor GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bi arkadasima araba kullanmayi ogretecem sali pazarinim orada demir direkler vardi bi ara hala varmi direkler yoksa bombos arazimi GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2009 dan beri gitmedim kadıköy deki gelişim sürücü kurşunu arayip ibrahim bey olmasi lazim sorabilirsiniz GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi