Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sürekli yakınma

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda alıu tarafından 3 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. alıu

alıu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selamlar... Forumu2 haftadır izliyor ve geçmiş sayfaları inceleyip asrastırıyorum...edindigim izlenım Eralarda sürekli memnunıyetsızlık ..yakınmalar..pişmanlıklarla dolu yazılar...sn. Arkadaşlar çokk afedersınız ama..pazardan lımon alrken 15-20 dakıka ınceleyıp öyle alırız degılmı?? madem bu araçlar sorunlu..yok yol tutuşu sorunlu güvenlık yok.. vırajlarda savruluyor..araba kasıslerde zıpılyor oynuyor..benzın çok yakıyor...vs..vs.. gene afedersınız bu aracı alanlar kaz mı?? bukadar parayı baglamıs ınsanlar oturup kaderıne razı oluyor..tüketıcı mahkemelerı dıye bır mahkeme var..bırlesın bır avukat tutunuretıcı fırmayı dava açın..ne ya..sankı aldıgınız araç gaz tenekesı..yazık.. sakın yanlıs yorumlanmasın....

2. cem_uar

cem_uar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet eralarda bazı sorunlar olduğu doğru ama bu kişilerin aşırı büyük beklentilerinden kaynaklanıyor. 2010 dizel era kullanıyorum emin ol motorun sesini içerdeyken duymuyorum. babamda 2009 clio3 var. araç çalışırken müzik açık olduğu halde inanılmaz motor sesini içeri alıyor. her araç gibi yakıyor. zaten mazot almış başını gidiyor araba ne yapsın. genel olarak amortisörlerinden ve yol tutuşundanda memnunum . düşün ki bende daha abs ve eps yok. emin ol taktırmaya gerekte yok. keski viraja 90-110ile girmeyeceksen problem değil. 2 aydır kullanıyorum ve fiyatına göre son derece güzel araçlar.

3. kendimce

kendimce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yakınan çok değil satılan araç sayısına oranlandığında sadece sınıfının üzerinde beklentilerden kaynaklı. ve belli kronik sorunlara karşı çözüm üretiliyor zaten forumların görevi de bu değilmi.

4. barış erkaçtı

barış erkaçtı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    barış erkaçtı
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    ne ka kıyma o ka köfte derler bizde.bu paraya bu kadar.o zman 30-35 verip daha performansı yuksek araçlar alınacak.

5. cigsar

cigsar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Volkan Çığşar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Fiyat/Performans açısından gayet iyi bir araç bence.
    Astra, VW Jetta, Corolla, Civic gibi arabalara 35-40 bin TL verip, bir de yedek parça ve servislerinde kazık yemektense Accent Era almak çok daha mantıklı, üstelik yedek parça fiyatları en ucuz arabalardan biri ülkemizde.

Ayrıca, Türkiyede üretilmiş bir model alarak , aldığımız araçla ülke ekonomisine, istihdama, yerli yan sanayiye katkıda bulunmuş oluyoruz.
    İthal araçları satın almaktansa en azından Türkiyede üretilen modelleri tercih etmemiz ülkemiz için en hayırlısı.

6. barış erkaçtı

barış erkaçtı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    barış erkaçtı
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    budurhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

7. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Tabiki aldığın aracın performansını verdiğin paraya göre kıyaslayacaksın. Aynı parayla alınabilecek arabalara baktığınızda accent eranın konfor, güç ve yakıt performansını kıyasladığınızda verdiğimiz paranın hakkını verdiği görülecektir. Örneğin Sembol ve Albea ile kıyaslayın fiyat olarak aşağıda, konfor ve performans olarak yukarıdadır. Memnuniyet bence buradan hareker edilerek değerlendirilmelidir.

8. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Herkesin para ödeyip aldığı araçta elbette farklı beklentileri olacaktır. Era için ne kadar ekmek o kadar köfte denmesini şahsen ben doğru bulmuyorum. Ne olursa olsun bir bedel ödüyorsunuz ve bu bedeller hiçte öyle düşük miktarlar değil. Bir Jetta veya Corolla ile karşılaştırmak ise doğru değil sınıf ve kalite açısından. Herkes hakkını arasa zaten sorunlar buraya yansımaz. Benim başıma sorun geldi. Bıkmadan usanmadan üstünde durdum ve sonuçta sıkıntım giderildi. İsteyince olmayacak şey yok...Yinede fayda ve maliyet oranının yeterli olduğunu düşünüyorum Era'nın.

Düzenleyen : zinarturgut

9. Misafir

Misafir Guest

5 tane sıfır araç değiştirdim, maliyetleri

2006 1.4 benzinli G.Punto...................23.500TL
    2006 1.6 benzinli Vectra......................38.500TL
    2007 1.3 dizel Corsa...........................30.500TL
    2008 1.6 benzinli Megane....................33.500TL
    2008 1.5 dizel Era................................27.500TL

sedece Era've G.Punto'ya verdiğim paraların karşılığını aldım..başka bir şey demiyorum....

10. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    dört senelik birikimimi eraya yatırdım. bu araçları insanlar yapıyor..tabiki sorun olabilir...ancak...ön takımı direksiyonu amarsitörleri sağlam olmayan bir team abs yi 21 500 e aldım. ön takımı direksiyon kutusu ve amarsitörleri sağlam bir team abs nin fiyatıda aldığımda 21 500 olabilirdi. yani demek istediğim fiyatıyla sorunların bir alakası yok...sağından solundan ses gelmeyen bir eranın tüketiciye sunulması...önemli olan...aracımdan memnunum....selamlar..saygılar
    Düzenleyen : enginis58

11. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Ben aracimi is yerinde bir arkadastan aldim.. ilk sahibiydi... sıfır almış gözü gibi bakmış arabaya... aldığımda 28,000 km idi... şimdi 34,000 de ve Admire'den cok cok memnunum 5 Ay oldu hiç sıkıntı yaşamadım... Aldığım arkadaş daha sonra 2008 model Megane 2 Aldı... Aldığı araba 25,000 km de.. daha yenı sayılır ama şikayetçi... Hyundai'yi arıyorum diyor... Admireyi satıp megane 2 aldığına pişman....
    Düzenleyen : erkancakan82

12. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    2004 de admire mi aldım yıl 2010halakullanıyorum ve aracımı çok seviyorum ama sorunlar la karşılasan insanlar var bu birazda şans meselesi takside 2 tane era var ne amortisörü ne eps kontrolu kullananlar eski söförler soruyorum abi sorun var -yok iyi diyorlar amcam era aldı uzun yola gidiyor geliyor oda sorun yok diyor :)

13. onur

onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar bu araç eğerki iyi bir araç olmasaydı türkiye genelinde satış rekorları kırmazdı ben bunu bilir bunu söylerim.her ürünün artıları eksileri olabilir,bu sizin aracınıza nekadar yansıdığıyla alakalıdır.Bence hepimiz era almaktan gayet mutluyuz ben böyle görüyorum.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

14. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    admiremin borcu bittikten sonra kısmetse era almayı planlıyorum. fiyatına göre alınabilecek en iyi araç gibi geliyor bana.

15. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Era iyi araba iyi....Bir de şu soğuklarda amortisörleri lokurdamasa....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

16. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    ben hiç gitmedim ama erzurumda kış zordur sanırım. bi akrabamın paliosunun teybi donmuştu erzurumda görev yaptığı yıllarda.

17. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Soğuklarla alakası var kesinlikle ama bana biraz amortisörler sıkıntılı gibi geliyor. 2010 model araç daha 900 bile değil km ama aşırı lokurtu var amortisörlerde....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

18. cigsar

cigsar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Volkan Çığşar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    En ufak çukurlarda da ya da çukura çok yavaş girdiğinizde de lokurduyor mu ?
    900 km. de bile bu derece sıkıntılı oluyor mu Eralar genelde yoksa şansa mı kalmış ?

19. mcavdar77

mcavdar77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

harfiyen katılıyorum...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

20. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Açıkcası şu anda dizel araba alsam Erayı düşünürüm. Aldığım gibi lastik, jant alır birde yaylarını değiştiririm, mest ola ola binerim. Erayı sınıfındaki arabalarla kıyasladığınızda açık ara + yönde farklılıkları ortaya çıkıveriyor...

Bu Sayfayı Paylaş