Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

subwoofer ve amfiden anlayan bakabilirmi

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda getz34 tarafından 18 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    almanyadan şunlar geldi bu amfi=http://www.mac-audio.de/index.php?id=3614&L=1&cHash=d24e94152cab5ec6f88bec9f84a5b054
    bu subwoofer=http://www.carhifi-shop.com/prosound/hifonics/titan-tx-12-bp.php
    bu amfi bu subwooferi calıstırırmı pek anlamıyorum ama şöyle yazıyor
    <table ="tdetail_left" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; -webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; : transparent; "><t style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><tr ="l_o" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><td ="pr_5" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 2px; padding-right: 0pt; padding-bottom: 2px; padding-left: 0pt; border-top-width: 1px; border-top-style: solid; border-top-color: rgb(0, 0, 0); vertical-align: top; ">Max. power output* into 4 Ω</td><td ="fw_b" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 2px; padding-right: 0pt; padding-bottom: 2px; padding-left: 0pt; border-top-width: 1px; border-top-style: solid; border-top-color: rgb(0, 0, 0); vertical-align: top; ">4x250 / 2x800 Watt</td></tr><tr ="l_o" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><td ="pr_5" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 2px; padding-right: 0pt; padding-bottom: 2px; padding-left: 0pt; border-top-width: 1px; border-top-style: solid; border-top-color: rgb(0, 0, 0); vertical-align: top; ">RMS power output** into 4 Ω</td><td ="fw_b" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 2px; padding-right: 0pt; padding-bottom: 2px; padding-left: 0pt; border-top-width: 1px; border-top-style: solid; border-top-color: rgb(0, 0, 0); vertical-align: top; ">4x125 / 2x300 Watt</td></tr><tr ="l_o" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><td ="pr_5" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 2px; padding-right: 0pt; padding-bottom: 2px; padding-left: 0pt; border-top-width: 1px; border-top-style: solid; border-top-color: rgb(0, 0, 0); vertical-align: top; ">Max. power output* into 2 Ω</td><td ="fw_b" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 2px; padding-right: 0pt; padding-bottom: 2px; padding-left: 0pt; border-top-width: 1px; border-top-style: solid; border-top-color: rgb(0, 0, 0); vertical-align: top; ">4x300 Watt</td></tr><tr ="l_o" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><td ="pr_5" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 2px; padding-right: 0pt; padding-bottom: 2px; padding-left: 0pt; border-top-width: 1px; border-top-style: solid; border-top-color: rgb(0, 0, 0); vertical-align: top; ">RMS power output** into 2 Ω</td><td ="fw_b" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 2px; padding-right: 0pt; padd

2. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    yokmu bana yardım edicek bir babayiğithttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

3. VgT91

VgT91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Özgün Can OKUR
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Butesisat işinden hiç anlamazdım, bu aralar meraktanaraştırıyorum ve bildiğim kadar yardımcı olayım;

wooferın rms değeri; 400rms
    anfinin rms değeri iseher kanaldan 4 ohm'da 125 rms

anfiden çıkan2 kanalı köprüleyip woofera bağladığında 300 rms ile beslemiş oluyorsun.

Yani woofer 400 rms sen 300 rms ile besliceksin. buda sanıyorum woofer için gayet yeterli bir güç.

Umarım azda olsa yardımcı olur :)

Düzenleyen : VgT91

4. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel

teşekkür ederim bilgi için 2 kanalı köprülersek toplam 125+125=250 rms yapmıyomu :) 300 nasıl oluyor

5. VgT91

VgT91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Özgün Can OKUR
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    bende öyle sanıyordum ama bu işler biraz karışık :)

zaten yazıyor anfi özelliklerinde 4ohm'da2x300rms diye :)

6. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ferhat ... bu değerlere takılma ... çift taraflı kabinde 200 watt rms bile yeter o basa ! ... istiyorsan 400 watt rms ile dener yakarız :) ...

7. VgT91

VgT91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Özgün Can OKUR
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    tesisat king geldi :D

8. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel

=) tamam mirkan abi zaten kafayı bozcam bu ses sistemi yüzünden yakında 300 rms ile yanmaz dimi :)

9. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Adamın yüzünden facemi kapatıcam https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

10. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel

tamam mirkan abim bi daha mesaj atmamhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

3 tane koydum 4 tane koydum 6 tane koydum hatta 56 basın omaj ve frekans ayarını hesapladım , sen 1 tane 400 watt ile kafayı yedirticen bana https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif...

atıyorum elimizde jbl w15 var ... bunun hakkı 900 watt rms ... bu tarz kabinde bu basa en fazla 650-700 watt rms verebiliriz ... anfi güçsüz olduğunda da bu tip kabin kullanılabilir ... kapalı kısmı alt frekansları ... portlu kısmı kare portu sayesinde üstleri , çok daha üst okur ...

12. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    tamam mirkan abi çok sağol sen olmasan ben kesin kafayı yerdimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif valla 1-2 hafta daha gelmeseydi sistem sanada yedirtirdim kafayı herhalde abihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

13. VgT91

VgT91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Özgün Can OKUR
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Mirkan abi bende ufak yollu bir sistem yapıcam ve dün sierra 100.4 inno marka model bir anfi aldım ( fiyat/performansta iyi dediler) ve bu anfiyle jbl gt4-12 woofer beslemeyi düşünüyorum. yani köprü ile 155 rms gibi bir değer oluyor sanırsam. ana ünitem pioneer 2250UB :(
    anfinin woofer'ı tam beslemediğini biliyorum ama son ses açmam zaten. Normalde 20 volume filan dinlerim ve arada en fazla 35 filan açarım. Sence bir sorun çıkarır mı? senin fikirlerini almak istedim :)

14. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

problem olmaz ... neden gt4-12 ? kicker es seriside tercih edebilirsin ...
    ben olsam o anfi ile 4 adet 6x9 hoparlör beslerim ... bmw varken 4 adet 6x9 koydum bir ara ... araçda bas olmadığına kimse inanmıyordu :) ...

teybe 4 adet iki yollu 16cm hoparlör , arka pazota 4 adet 6x9 bunlarıda anfi ile beslersin ... ben olsam böyle yapardım ...

gt4-12 alırsan orjinal kabinde olmasına dikkat et ... litre port tam olsun ...

15. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Mirkan paşa derse başlamışsın yine.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

16. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    o bir tesisat king o bir mirkan paşa oooo bir miko kaptan alemin delikanlısı mirkan abimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

17. VgT91

VgT91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Özgün Can OKUR
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
  18. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
  19. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  20. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kabin litresinde gibi duruyor :) ama bas dandik :) ... cs serisi bu hiçbir şeye yaramaz ... eski gt4 lerden değil ... göbeği şişkin olan ve mıknatısının üzerinde kaucuk kaplama olan gt4 leri tercih edin ...

Bu Sayfayı Paylaş