Merhabalar, sol taraftaki fiskiye tıkalı su püskürtmüyor, kaput üstündeki su fiskiyesini çıkaramıyorum, kaputun altındaki bağlantıları çıkardım ama kaput üstündeki küçük siyah fiskiyeyi çıkaramıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Düzenleyen : Canhan83
Evet bir çok kez denedim ama çözüm olmadı, 1 tanesi veriyor diğer ikisi tıkalı bazende o bir tane su veren deliktede tazyik azalıyor ve cam temizliğinde randıman alamıyorum.
fıskiyeyi sökmek için ince bir bez serin fıskiyenin çevresine, işe yaramayan kredi kartı tarzı bir kartı fıskiye ile bezin arasından içeri itin fıskiyenin tırnakları var önde ve arkada onları içeri itip yukarı kaldırın çıkacaktır. bez kartın kaportayı çizmemesi için. tıkanan fıskiyeyi kireç çözücü ile temizlemeyi denemeyin, fıskiyenin dış plastiğini eritiyor. tarif ettiğim 2 yolu da kendim denemiş buluyorum, umarım sizde de işe yarar.
Evet bez koyup denedim ama dediğiniz tırnakları göremedim tekrar dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım teşekkürler.
tırnakları anca çıktığında görebiliyorsunuz, kartla iterken hafifde yukarı doğru yoklayın geliyor mu diye.