Merhaba arkadaşlar; 2009 1.4 Getz kullanıyorum ve yaklaşık 3 ayda yedek su deposundaki su seviyesi minimum seviyeye iniyor. Bir aracın 3 ayda bu kdr su eksiltmesi bana biraz tuhaf geliyor. Yaz - kış farketmiyor. Silindir kapak contasından kaçırsa daha fazla olur eksilen su ve eksozdaki işeme miktarından da anlaşılır zaten. Motor bloğunda çatlak patlak da yok. Bağlantı yerlerinden de kaçırmıyor. Radyatör de sağlam. E bu su nereden kaçıyor yaw:RpS_mad:
3 ayda ne kadar km yaptığınızı da yazsaydınız daha iyi olurdu. Soğutma suyunun doloştığı her yeri kontrol etmek lazım. Motordan radyatöre giren hortum, radyatörün altından çıkıp motora giren, lpg beynini ısıtmak için giden hortumlar (T hortum bağlantısı), radyatör kapağı gibi kısacası soğuk ve sıcak suyun dolaştığı tüm bağlantıların kontrolü şart. Ayrıca antifirizi eksik etmeyin benim arabada aldığımda antifiriz yoktu, dolayısıyla damlayan su buhar olup uçuyormuş hiç bir iz bırakmıyor. Antifiriz koydurdum damlayan yer motor üzerinde harita gibi dalga dalga olmuştu. Az veya çok bu bir kaçaktır. Bariz belli olmayadabilir. Kelepçeleri de kontrol et. Conta yakmadıysan kesin bir yerden kaçırıyordur.