Selam arkadaşlar 2005 140 crdi starex var bende aracım su haznesinde yağ birikiyo ve hararet yaparak sürekli dışarı akıyo yağ soğutucusu dediler değiştirdim ama değişen birşey yok mersinde bu araçtan anlayan adam gibi usta varmı bildiğiniz ben bulamadımda
Aynı şeylerden şüphe ediyorum ama usta sıkıntısı yaşıyorum yani çözüm odaklı usta yok benim tarifimle iş yapmaya çalışıyorlar usta önerisi olsa yakın çevremde gideceğim
Size özelden bir kartvizit gönderiyorum , yer Tarsus sanayide Adana yolu kenarı , ben Silifke’deyim , sık sık Tarsus’ta da bulunurum. Bir danışmanızda fayda var , adam 45 yıllık usta , forumdan başka arkadaşlara da tavsiye etmiştim , Adana , Osmaniye ve İskenderun’dan da gelenler oldu ama sonuç için dönüş alamadım hiç birinden. Tapatalk kullanarak iPhoneX aracılığıyla gönderildi
G görüşeyim tabiki ama umarım burdakiler gibi sadece para koparma derdinde olan ustalar değillerdir gerçekten bıktırdılar artık kusura bakmayın biraz sitemkar olabilirim
Benimki sadece yardım amaçlı , yardım ettiklerimin hiç biriyle de forumdaşlık dışında bir tanışıklığım yok , ustayı da bizzat şahit olduğum durumlardan dolayı tavsiye ediyorum , benim arabamın da her hangi bir arızasını da yapıp gidermiş değil. Tapatalk kullanarak iPhoneX aracılığıyla gönderildi
Gidersen memnun kalmazsan bana mızmızlama diyor Ahmet abi Şaka bir yana geçmiş olsun. İnşallah sorununuz çözülür. İyi bayramlar...